DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella’dan Maç Sonrası Değerlendirme
  • Görüş Haber
  • Spor
  • Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella’dan Maç Sonrası Değerlendirme

Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella’dan Maç Sonrası Değerlendirme

ABONE OL
Mart 27, 2024 11:03
Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella’dan Maç Sonrası Değerlendirme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vincenzo Montella: “Üzgünüz Ama Pes Etmiyoruz”

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında oynadığı özel maçta Avusturya’ya 6-1 mağlup oldu. Teknik direktör Vincenzo Montella, TRT Spor’a yaptığı açıklamada kimsenin beklemediği bir sonuç aldıklarını belirtti.

Maçın Değerlendirmesi

Montella, “Ülkemiz için çok üzgünüz. Buraya gelen taraftarlarımız için üzgünüz. Bu tür maçlardan sonra yeniden kafamızı kaldırmamız gerekiyor. Bunun için çalışacağız. Böyle mağlubiyetlerden sonra mental analizler yapmamak lazım… Bu basite kaçmak olur. İlk yarıda takımımız çok da kötü oynamadı. Yediğimiz erken golden sonra reaksiyon gösterdik. Sahada duruşumuz da iyiydi. Beraberlik golünü de bulduk. Dakikalar geçtikçe birlikteliğimiz biraz bozuldu. Fiziksel olarak da rakibe karşılık verememeye başladık. Futbolda zor anlar var. Hep birlikte çalışıp gelişmemiz gerekiyor.” dedi.

Gelecek İçin İnanç

Montella, “Burada bir sorumlu varsa o da benim… Motivasyonumuz yüksek… Avrupa Şampiyonası’nda çok daha iyi bir performans ortaya koyacağımıza inanıyorum. Yaptığımız iki hazırlık maçında da eksiklerimiz konusunda iyi geri bildirimler aldık.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.