DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Muhtarlar demokrasinin teminatıdır’

‘Muhtarlar demokrasinin teminatıdır’

ABONE OL
Şubat 1, 2021 17:35
‘Muhtarlar demokrasinin teminatıdır’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, İl Başkanı Mustafa Şimşek, Merkez İlçe Başkanı Çağrı Yıldız ve parti yöneticileri ile Isparta Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti

ANKARA (Anayurt) – İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, İl Başkanı Mustafa Şimşek, Merkez İlçe Başkanı Çağrı Yıldız ve parti yöneticileri ile Isparta Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti ve Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ve Isparta Merkez Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Bu ziyaretleri için teşekkürlerini ifade eden Başkan Büyükleblebi dernek binası, muhtarların sorunları ve Isparta hakkında Cesur ve heyete bilgi vererek, çalışmalarını anlattı.

Milletvekili Cesur ile sürekli iletişim halinde olduklarını ifade eden Başkan Büyükleblebi: “Milletvekilimiz’e bu anlamlı ziyareti için hem derneğim hem de muhtarlarımız adına teşekkür ederim. Kendisi muhtarlarımıza ve derneğimize her zaman yakından ilgi göstermekte, bu da bizleri mutlu etmektedir. Bugün de az sonra Isparta’daki muhtarlarımız varsa taleplerini ve düşüncelerini Milletvekilimize aktaracaklardır. Kendilerine bizlere vermiş olduğu destekler için teşekkür ederiz, Milletvekilimizin ve İYİ Parti İl Başkanı ve heyetin ziyaretleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Milletvekili Aylin Cesur ise,  “Devletimizin ve demokrasimizin teminatı, mahallelerimizin kıymetli temsilcisi ve her daim baş tacı olan muhtarlarımızla bir arada olmaktan, ben ve arkadaşlarım büyük memnuniyet duyuruyoruz. Bizi kabul eden Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Gökhan Büyükleblebi’ye ve yönetimine başarı diliyoruz. 3 dönemdir muhtarlarımız tarafından seçildiğine göre başarısı için de ayrıca tebrik ediyoruz. Bugün bizi görmeye gelen siz muhtarlarımıza ayrıca hem bugün için, hem her daim yürüttüğünüz meşakkatli çalışmalarınız için, hem de Kovid-19 sürecinde üstlendikleri zorlu görevde canlarını Isparta halkı için riske atmayı göze alarak verdikleri üstün hizmet mücadelesi için Şükran borçluyuz. Isparta Muhtarlar Derneği 1974 yılında kurulmuş ve 47 yıldır aktif olarak çalışmalarına devam etmektedir. Isparta’mızın 44 mahallesinde başarı ile çalışmalarınızı yürütüyorsunuz. Sizlerle her zaman iletişim halindeyim ve Isparta halkının sorunlarının çözümü için de hep birlikte çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Sizlere başarı dilerim ve desteğe her zaman hazır olduğumu ayrıca tekraren belirtmek isterim.” dedi ve Türkiye’nin ve Isparta’nın sorunlarını ve onlara ilişkin çözüm önerilerini anlattığı bir konuşma yaptı.

İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek de muhtarların demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu ve muhtarların çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi. Başkan Büyükleblebi’ye başarı dileyen Şimşek, “her bir muhtarımızın her zaman desteğe hazır olduğumuzu belirtmek isteriz” dedi.

Daha sonra Milletvekili Cesur, Isparta Mahalle Muhtarlarının sorunlarını-taleplerini tek tek dinledi ve notlar aldı. Uzun süren toplantı sonunda fotoğraf çektiren heyet tekrar buluşmak üzere ayrıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.