DOLAR 32,3462 -0.05%
EURO 34,7944 -0.01%
ALTIN 2.388,82-0,32
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Joure Perfume Büyümeye Devam ediyor

Joure Perfume Büyümeye Devam ediyor

ABONE OL
Nisan 7, 2024 16:18
Joure Perfume Büyümeye Devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Joure Perfume Büyümeye Devam ediyor

Ülkemiz için oldukça önemli markalardan biri de Joure Perfume. Gerek yaptıkları işler gerekse misyonu ile kişileri etkilen marka son dönemlerde franchise sistemi ile de beğeni topladı. Kendilerine özgü geliştirdikleri ‘Kazanç Garantili Yatırım Modeli’ ile merak uyandıran markanın bu sistem ile yapmak istediği şey ise yatırımcılara ‘sıfır risk’ sunmak. Kazanç garantisi sunarak markaya, ürünlere, pazarlama stratejilerine ve kendilerine olan güveni ortaya koyan firma geçen yıl ile birlikte de hızlı bir mağazalaşma süreci geçirdi. Bu noktada sıfır risk ile oldukça yüksek talep gören marka ise bu durumdan oldukça memnun.

Oldukça yoğun çalışan firma için bu noktada büyümekte oldukça detaylı bir şekilde ilerleme kaydediliyor. Sadece yurt içi değil aynı zamanda yurt dışı planlarını da sürekli olarak dile getiren firma bu noktada da birçok adım attı. Pazar araştırmalarını titizlikle yapan firma bu noktada birçok ülke içinde iş yapacağını da duyurdu. Kısa süre içerisinde birden fazla ülkede markaya ait birçok mağaza ile ülkemizi gururlandıracak olan Joure Perfume ile sizler de bu ayrıcalığı tadın.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.