DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20741080,78%
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gülnaz Çalıkoğlu Şimdi De Türkiyede’ki Gençlere Avrupa’da İş İmkanı Sağlıyor
  • Görüş Haber
  • Yaşam
  • Gülnaz Çalıkoğlu Şimdi De Türkiyede’ki Gençlere Avrupa’da İş İmkanı Sağlıyor

Gülnaz Çalıkoğlu Şimdi De Türkiyede’ki Gençlere Avrupa’da İş İmkanı Sağlıyor

ABONE OL
Eylül 26, 2023 10:46
Gülnaz Çalıkoğlu Şimdi De Türkiyede’ki Gençlere Avrupa’da İş İmkanı Sağlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde gençlerin eğitimlerine yönelik gerçekleşen ve aynı zamanda Avrupa sorumlusu olduğu organizasyonda sinemanın Kral ve Kraliçesi yarışmasında jüri olarak yer alan Gülnaz Çalıkoğlu, bizlere geceden sonra Türkiye’den Avrupa’ya köprü olacak muhteşem bir projeye dahil olduğunu belirtti ve sözlerine şunları ekledi:

“Özellikle yaşadığım Almanya’da her sektörde yetenekli gençlere ihtiyaç var, Türkiye’de de mezun olmuş iş arayan birçok gencimiz var. Onlara bu güzel imkanları sunmak istiyorum. Bu projeyi duyduğumda hemen varım dedim, çünkü mevzu gençlerimiz olunca onlara imkan sunmak olunca ben hep varım.

 

 

Bizler çok fazla mücadele verdik, onlar bizim yaşadıklarımızı yaşamasınlar” dedi. Bu nedenle onlara tavsiyem hemen kayıt olsunlar, aracısız kimse bir şey istemiyor tamamen ücretsiz, belirli kontenjan limitine kadar. Şirket bir Alman kuruluşu ama bu alanda Türkiye sorumlusu Arif Tan bey tüm Türkiye için ön çalışmalarını Türkçe olarak başlattı ve devam ediyor. Tüm ayrıntılar web sitesinde mevcut zaten. Kayıt ve bilgi almak isteyen herkes “ www.job-eu.net adresi üzerinden sayfaya ulaşabilir.

Ayrıca Türkiyeden şirketler de avrupada şirketler ile iş birliği için kayıt olabilir.
Muhteşem bir proje,aracısız süper bir hizmet bende sonuna kadar destekliyorum dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.