DOLAR 32,3784 -0.2%
EURO 34,7987 0.11%
ALTIN 2.441,490,13
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe, Süper Lig’de Deplasman Galibiyeti Rekorunu Kırdı

Fenerbahçe, Süper Lig’de Deplasman Galibiyeti Rekorunu Kırdı

ABONE OL
Nisan 15, 2024 11:04
Fenerbahçe, Süper Lig’de Deplasman Galibiyeti Rekorunu Kırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük Karşısında Tarihi Bir Rekor Kırdı

Fenerbahçe, Süper Lig’de oynadığı Fatih Karagümrük maçıyla deplasmanda kazanma rekorunu bir kez daha tazeledi. Sarı-lacivertli ekip, bu zaferle Süper Lig tarihinde deplasmanda en uzun süre maç kazanan takım unvanını elinde bulunduruyor.

Aykut Kocaman’ın Rekorunu Geride Bıraktı

Daha önce Aykut Kocaman yönetiminde 9 deplasman galibiyeti ile rekor kıran Fenerbahçe, bu sezonki performansıyla bu rekora yeni bir boyut kazandırdı. Sarı-lacivertliler, 12 deplasman galibiyetiyle tarihe geçti.

İsmail Kartal Yönetiminde Etkileyici Bir Grafik

Teknik direktör İsmail Kartal önderliğindeki Fenerbahçe, bu sezon deplasmanda gösterdiği etkileyici performansla dikkat çekiyor. Fatih Karagümrük galibiyetiyle üst üste 10. deplasman zaferini elde eden Fenerbahçe, devam eden bir sezonda dış sahada en fazla galibiyet alan takım oldu.

Unutulmaz Seri

Fenerbahçe, Beşiktaş deplasmanından başlayarak aldığı galibiyetlerle bu sezona damga vurdu. Kayserispor, İstanbulspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Antalyaspor, Çaykur Rizespor, Hatayspor, Trabzonspor ve Fatih Karagümrük maçlarını kazanarak unutulmaz bir seriye imza attı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.