DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2048277-2,24%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe Beko ve Poca Arasında İş Birliği Anlaşması İmzalandı
  • Görüş Haber
  • Spor
  • Fenerbahçe Beko ve Poca Arasında İş Birliği Anlaşması İmzalandı

Fenerbahçe Beko ve Poca Arasında İş Birliği Anlaşması İmzalandı

ABONE OL
Mart 21, 2024 11:04
Fenerbahçe Beko ve Poca Arasında İş Birliği Anlaşması İmzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı ile elektronik cüzdan hizmeti veren Poca firması arasında iş birliği anlaşması imzalandı.

İmza Töreni

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda düzenlenen imza törenine, sarı-lacivertli kulübün genel sekreteri Burak Ç. Kızılhan ve yönetim kurulu üyesi Sertaç Komsuoğlu ile Poca Yönetim Kurulu Üyesi Caner Özer ve genel müdürü Cihan Çepni katıldı.

Fenerbahçe’nin Hedefi

Burak Ç. Kızılhan, Fenerbahçe’nin yarıştığı her kulvarda zirveyi hedeflediğini belirterek, “Ülkemizin bayrağını her yerde dalgalandıran Fenerbahçe, birçok acımasızlığın gölgesinde bu başarılarını devam ettirmeye çalışıyor. Poca’ya desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu anlaşmanın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Genel Kurul Toplantısı

Kızılhan, 2 Nisan Salı günü gerçekleştirecekleri olağanüstü genel kurul toplantısına ilişkin kongre üyelerine çağrıda bulunarak, “Tüm üyelerimiz 2 Nisan’da Ülker Stadı’nda olmalıdır. Çok değerli mesajlar ve çok anlamlı destekler geliyor. Fenerbahçe yalnız değil ve asla yalnız kalmayacak. Bunu 2 Nisan’da görmüş olacağız” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.