DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çağdaş Atan: “Başakşehir 5.’liğe Maç Fazlasıyla Çıktı”
  • Görüş Haber
  • Spor
  • Çağdaş Atan: “Başakşehir 5.’liğe Maç Fazlasıyla Çıktı”

Çağdaş Atan: “Başakşehir 5.’liğe Maç Fazlasıyla Çıktı”

ABONE OL
Mart 10, 2024 11:02
Çağdaş Atan: “Başakşehir 5.’liğe Maç Fazlasıyla Çıktı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

RAMS Başakşehir, Bitexen Antalyaspor’u 1-0 Mağlup Etti

RAMS Başakşehir, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında sahasında oynadığı maçta Bitexen Antalyaspor’u 1-0 mağlup ederek 5. sıraya yükseldi.

Çağdaş Atan: “Mahmut Tekdemir 500. Maçına Çıktı”

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan mücadelenin ardından teknik direktör Çağdaş Atan, 500. maçına çıkan Mahmut Tekdemir’i tebrik ederek sezon başından beri hedefledikleri 5. sıraya maç fazlasıyla da olsa çıktıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Atan: “Yanıp Tutuştuğumuz 5.’liğe Ulaştık”

Çağdaş Atan, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün maçı çok hak ettiğimizi düşünüyorum. Maça müthiş giriş yaptık. 15-20 dakika çok ciddi ataklarımız var.” dedi ve ekledi: “Özlediğimiz, istediğimiz, sezon başından bu yana yanıp tutuştuğumuz 5.’liğe maç fazlasıyla da olsa yerleşmiş bulunuyoruz.”

Atan: “Sakat Oyuncularımızın Durumu”

Basın toplantısında sakat oyuncuların durumuna da değinen Çağdaş Atan, Duarte için riske etmeyi düşünmediklerini ve Dubois’un durumunu yaklaşık yüzde 50 olarak gördüğünü belirtti. Ayrıca genç oyuncu Hamza’nın performansından ve katkısından memnuniyetini dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.