DOLAR 32,4290 -0.01%
EURO 34,8337 -0.08%
ALTIN 2.430,29-0,18
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alya Kılıç Akademi

Alya Kılıç Akademi

ABONE OL
Nisan 17, 2024 00:50
Alya Kılıç Akademi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alya Kılıç Akademi

 

Alya Kılıç Akademi güzellik uzmanlığı, kişisel bakım ve estetiğe yönelik eğitimleri amacı, en temel seviyeden başlayarak güzellik sektörüne yönelik yüksek nitelikli profesyoneller yetiştirmek ve onların sektörde A+ kalite standardına sahip yerlerde çalışmasını sağlamaktır. Eğitimini başarıyla tamamlayan öğrenciler, eğitim sonunda MEB Onaylı Güzellik Uzmanı Sertifikası almaya hak kazanır. Güzelliğin ve kişisel bakım uygulamalarının tarihçesine bakıldığında çok eskilere dayandığı görülmektedir.

 

Güzellik ve kişisel bakım, insanların kendilerini daha iyi hissetmeleri ve dış görünüşlerini geliştirmeleri konusunda yardımcıdır. Bu nedenle de güzellik uzmanlığı mesleği ölmeyecek mesleklerden bir tanesidir. Bu nedenle bu meslekte ilerlemek ve gelişmek isteyenler, yüzde yüz öğrenme garantisini sunan Güzellik Akademisi eğitimlerinden mutlaka yararlanmalıdır. Bu akademide verildiği gibi nitelikli güzellik uzmanlığı eğitimi almak, sektörde başarılı bir kariyer yapmak isteyenler için oldukça önemlidir.

 

Kariyer Kapılarını Açan Kadıköy Güzellik Akademisi

 

Akademinin İstanbul Kadıköy’de bulunan Kadıköy Güzellik Akademisi de tıpkı Bakırköy ve Fatih’te olduğu gibi eğitim programlarında aynı zamanda hijyen standartlarına uygun çalışma ve güvenlik protokollerini öğretir. Bu da hem müşterilerin hem de çalışanların sağlığını ve güvenliğini sağlar. Güzellik uzmanlığı eğitimi, çeşitli iş fırsatlarına kolayca erişimi sağlar. Kuaför salonları, güzellik merkezleri, spa’lar, kozmetik mağazaları ve hatta kendi işini kurmak gibi birçok farklı kariyer yoluna kapı açabilir.

 

Daha pek çok alanda eğitim veren akademi, sahip olduğu nitelikler sayesinde hizmet verdiği sektörün liderleri arasında kısa zamanda yerini almıştır. Bu nitelikler, profesyonel bir güzellik akademisinin sahip olması gereken önemli özelliklerdir. Akademinin önemli niteliklerinden bazıları şunlardır:

 

  • Uzman eğitmenler
  • Kapsamlı müfredat
  • Pratik uygulamalar
  • Teorik Uygulamalar
  • Hijyen standartlarına uygunluk
  • Kariyer destek hizmetleri
  • Öğrenci memnuniyeti

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.