DOLAR 34,2585 0.06%
EURO 37,1005 -0.38%
ALTIN 2.998,920,13
BITCOIN 2309882-1,17%
İstanbul
14°

AZ BULUTLU

05:51

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vural Çelik Sevenleri Tarafından Anıldı

Vural Çelik Sevenleri Tarafından Anıldı

ABONE OL
Ekim 20, 2024 13:04
Vural Çelik Sevenleri Tarafından Anıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oyuncu Vural Çelik’in Ardından Sevenleri ve Meslektaşlarından Veda

51 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede taziyeleri, oyuncunun annesi Cemile Çelik ve ablası Kadriye Güzeloğlu kabul etti.

Birol Güven’den Anlamlı Sözler

Yapımcı ve yönetmen Birol Güven, Vural Çelik’le özel bir ilişkilerinin olduğunu belirterek, “Enerjisi farklı ve yüksek bir insandı. Kendisi çocuk kalpliydi. Bir çocuk gibi güler ve üzülürdü. Ansızın küser ama sonra birden gelip barışırdı. Sosyal medyada çıkan maddi sıkıntı iddialarının doğru olmadığını belirtti.

Yavuz Seçkin ve Begüm Öner’den Anılar

Oyuncu Yavuz Seçkin, Çelik’in arkadaş canlısı bir mizaca sahip olduğunu belirterek, “Ailemden birisini kaybetmiş gibi üzüntülüyüm. Arada mesajlaşır ve şakalaşırdık,” dedi. Diğer bir meslektaşı Begüm Öner ise, “Vural Çelik, neşesini hiç kaybetmeyen ender insanlardan birisiydi. Onunla ilgili hatırladığım kötü bir hatıram yok,” ifadelerini kullandı.

Dostlarından ve Meslektaşlarından Vefa

Oyuncular Sarp Apak, Ferdi Akarnur ve Şoray Uzun da Vural Çelik için duygularını ifade ettiler. Hepsi onu mizahi yönüyle hatırlayarak, huzur içinde yatmasını dilediler.

Vural Çelik’in cenazesi Kilyos Mezarlığı’na defnedilirken, ‘Avrupa Yakası’ndan Gülse Birsel ve Ata Demirer’in katılmaması dikkat çekti. Birsel ve Demirer çelenk göndermekle yetindiler.

Ata Demirer, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Çok erken bir veda. Ailesine sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullanırken, Gülse Birsel de “Kubilay’ımızı çok erken kaybettik. Çok üzgünüz” diyerek Vural Çelik’e veda etmişti.

Vural Çelik’in, ‘Avrupa Yakası’ dizisinden ayrılırken senarist Gülse Birsel’i eleştirmesi, gündemde önemli bir yer tutmuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.