DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22230942,96%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ferhat Göçer, Senfonik Orkestra Eşliğinde Unutulmaz Bir Konser Verdi

Ferhat Göçer, Senfonik Orkestra Eşliğinde Unutulmaz Bir Konser Verdi

ABONE OL
Haziran 9, 2024 13:10
Ferhat Göçer, Senfonik Orkestra Eşliğinde Unutulmaz Bir Konser Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk ve Dünya Müziğinden Seçtikleri Özgün Yorumlarıyla Büyüledi

Ferhat Göçer, Türk ve dünya müziğinden seçtiği parçaları benzersiz yorumuyla seslendirdiği konserde, senfonik orkestranın eşlik ettiği unutulmaz bir performans sergiledi.

İtalyanca Şarkıyla Açılış Yaptı, Repertuvarında Unutulmaz Parçalar Vardı

Konserin açılışını İtalyanca seslendirdiği “Parla Piu Piano” şarkısıyla yapan Göçer, “Funiculi Funicula”, “Lüküs Hayat”, “Torna a Surriento” ve “Caruso” gibi unutulmaz şarkıları da repertuvarında seslendirdi.

Yapay Zeka ile Görsel Şölen

Göçer, repertuvarındaki şarkıları yüklediği yapay zekanın temasına uygun hazırladığı görsellerle sahnesini renklendirerek dinleyicilere unutulmaz bir görsel şölen sundu.

“Şarkı Söylemek İçin Birçok Şey Feda Ettim”

Gecenin sonunda seyircilere seslenen sanatçı, “Bir tarafa sırtını yaslamadan dimdik ayakta kalmak ve insanların gönlünü kazanmak zor. Şarkı söylemek için birçok şey feda ettim ama karşılığını da aldığımı düşünüyorum.” ifadeleriyle duygularını paylaştı.

25 yıl boyunca genel cerrahi hekimliği yapan Ferhat Göçer, emekli olduktan sonra doktorluğu bırakarak müzik kariyerine odaklanmıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.