DOLAR 34,2585 0.06%
EURO 37,1005 -0.38%
ALTIN 2.998,920,13
BITCOIN 2309882-1,17%
İstanbul
14°

AZ BULUTLU

05:51

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erciyes Kayak Merkezi’nde Güvenlik Ön Planda

Erciyes Kayak Merkezi’nde Güvenlik Ön Planda

ABONE OL
Ağustos 15, 2024 13:08
Erciyes Kayak Merkezi’nde Güvenlik Ön Planda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erciyes Kayak Merkezi Hakkında

Erciyes Kayak Merkezi, 4 kapısı, 112 kilometre uzunluğunda birbiriyle bağlantılı 41 pist alanı ve 19 mekanik tesis ile kış sezonunda binlerce kayaksevere ev sahipliği yapıyor. Profesyonel kayakçı ve dağcılardan oluşan 25 kişilik bir güvenlik timi, Erciyes’te pist işaretlemeleri, fileleri, yön levhaları, uyarı ve ikaz tabelalarının günlük kontrolünü yaparak ziyaretçilerin güvenliğini sağlıyor.

Güvenlik Tedbirleri

Erciyes’te her türlü hava koşulunda kurtarma ve dağcılık faaliyetinde bulunabilen ekipler, ilk yardım konusunda özel eğitim almış durumda. Ekipler, zirveye yakın noktalarda konumlanmış ilk yardım merkezlerinde her an hazır bekliyor ve olası kazalara anında müdahale ediyor. Kazazedeler, ilk müdahale sonrası daha donanımlı bir ilk yardım merkezine taşınarak tedavileri sürdürülüyor.

Güvenlik Timi ve Başkanın Açıklamaları

Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman, pist güvenlik timinin her türlü zorlu koşul altında görev yapabildiğini vurgulayarak Türkiye’nin ilk pist güvenlik timinin Erciyes’te kurulduğunu belirtti. Elcuman, yapılan yatırımlar ve alınan tedbirlerle Erciyes’in en güvenli kayak merkezlerinden biri olduğunu ifade etti. Bugüne kadar büyük bir kaza yaşanmadığını belirten Elcuman, tesislerinde sağlık ocağının bulunduğunu ve her türlü müdahalenin yapılabildiğini dile getirdi.

Ücretsiz Hizmet

Dünya genelindeki diğer kayak merkezlerinde ücret karşılığında sunulan hizmetin Erciyes’te ücretsiz olduğunu söyleyen Elcuman, tüm kayakseverleri güvenli bir şekilde kayak yapmak için Erciyes’e davet etti.

Erciyes Kayak Merkezi, ziyaretçilerin güvenliği için aldığı tedbirler ve ücretsiz sunulan hizmeti ile dikkat çekiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.