DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18491241,01%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yılport Samsunspor, Teknik Direktör Markus Gisdol ile Yollarını Ayırıyor
  • Görüş Haber
  • Spor
  • Yılport Samsunspor, Teknik Direktör Markus Gisdol ile Yollarını Ayırıyor

Yılport Samsunspor, Teknik Direktör Markus Gisdol ile Yollarını Ayırıyor

ABONE OL
Temmuz 27, 2024 11:06
Yılport Samsunspor, Teknik Direktör Markus Gisdol ile Yollarını Ayırıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Markus Gisdol, Sezon Sonunda Yılport Samsunspor’dan Ayrılıyor

Yılport Samsunspor, Süper Lig ekiplerinden biri olan teknik direktör Markus Gisdol’un sezon sonunda görevinden ayrılacağını duyurdu. Kırmızı-beyazlı kulübün yazılı açıklamasında, Gisdol ile yapılan görüşmeler sonucunda yeni sezon için anlaşma sağlanamadığı belirtildi.

Gisdol’un Açıklamaları

Yapılan açıklamada, Gisdol’un Yılport Samsunspor ile yeni sezonda devam etmek istemediğini dile getirdiği ve kendisine yapılan tekliflere rağmen kararından dönmediği vurgulandı. Gisdol’un, kulüpten ve şehirden memnun olduğu ancak yeni sezonda farklı bir deneyim aradığı ifade edildi.

Teşekkür ve İyi Dilekler

Kulübün açıklamasında, Markus Gisdol ve ekibine Süper Lig’e çıkma başarısında gösterdikleri katkılar için teşekkür edilirken, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileyerek ayrılıkları için saygı duyulduğu belirtildi. Gisdol’un detaylı açıklamalarının ise yakın zamanda kulübün resmi kanalları aracılığıyla paylaşılacağı ifade edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.