DOLAR 32,3787 0.16%
EURO 34,9637 -0.34%
ALTIN 2.324,210,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yılın son Kabine toplantısı bugün! Memur ve emekli zammı masada!

ABONE OL
Aralık 20, 2021 07:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dakika: Emekli ve memur zam zamlarıyla ilgili gözler yılın son Kabine toplantısına çevrildi. Asgari ücrete yapılan yüzde 50’lik artışın ardından memur ve emeklilerde beklenti yükselirken, bugün yapılacak Kabine toplantısında maaş zammı düzenlemesinin masaya yatırılması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 15.00’te başlayacak toplantıda ayrıca dolar, euro ve altın fiyatlarındaki yükseliş ve Merkez Bankasının müdahaleleri ile sonuçları en önemli gündem maddesi olacak. İşte Kabine toplantısında masada olacak sıcak gündem maddelerine ilişkin son dakika detayları…

YILIN SON KABİNE TOPLANTISI

Merkez bankasının aralık ayında dövize uyguladığı 5 müdahale ve sonuçları değerlendirilecek. Kur dalgalanmalarını bahane ederek aşırı fiyat artışına giden fırsatçılar ve stokçularla mücadele de gündemde yer alacak.

EMEKLİ VE MEMUR ZAMLARI MASADA

Yılın son Kabine toplantısının önemli maddelerinden biri de memur ve emekli maaşlarına yapılacak yıllık ek zamlar olacak. Toplantıda zam oranının belirleneceği kaydediliyor.

OMİCRON VARYANTI VE KORONAVİRÜS AŞILAMALARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bakanlardan sunum alacağı Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında salgın konusunda yaşanan son gelişmeler de değerlendirilecek. Türkiye’de de rastlanan ve hızlı bulaşıcı özelliği saptanan Omicron varyantına ilişkin ek önlemlerin de toplantıda görüşülmesi bekleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.