DOLAR 32,5063 0.17%
EURO 34,7774 0.11%
ALTIN 2.489,511,12
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yazar Furkan Başkak ve Kitabı Yüksek Promil Hüzünlüyüm Hakkında Merak Edilenler
  • Görüş Haber
  • Gündem
  • Yazar Furkan Başkak ve Kitabı Yüksek Promil Hüzünlüyüm Hakkında Merak Edilenler

Yazar Furkan Başkak ve Kitabı Yüksek Promil Hüzünlüyüm Hakkında Merak Edilenler

ABONE OL
Nisan 22, 2022 15:01
Yazar Furkan Başkak ve Kitabı Yüksek Promil Hüzünlüyüm Hakkında Merak Edilenler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Yüksek Promil Hüzünlüyüm” kitabının yazarı olan Furkan Başkak kimdir, nereli, kaç yaşında, nerede çalışıyor gibi merak edilen soruların cevapları yazının devamında bulunuyor. İşte yazar Furkan Başkak hakkında merak edilenler…

Furkan Başkak hakkında;

Kendini tanımak zor meziyet, kendini anlatmakta eksik kalmıyor. Kolay yolu seçip, nerelisin, ne vakit doğdun gibi soruları cevaplandırarak girizgâh yapmak istiyorum. 3 Şubat 1992 tarihinde, Malatya’da doğdum. Çocukluğum Malatya’da ki ara sokaklarda, oldukça eğlenceli geçti. Gençlik yıllarımı da aynı eğlenceli hâl ile doyasıya yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. Malatya, İstanbul ve Hatay’da bir müddet yaşadım ve üniversite eğitimi için Elazığ’a taşındım.

Eğitim hayatıma felaket desem yeridir. Fırat Üniversitesinde Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümünü okumaya başladım. Eğitimin beşinci yılında, okuduğum parçaya ait olmadığımı anladım ve bölümü bıraktım. Eş zamanlı olarak okuduğum Anadolu Üniversitesi’nin Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler programından mezun oldum. Yine kendimi ilişkin hissetmediğim bir bölüm bulunduğunu düşündüğümden, Fırat Üniversitesinde Fizyoterapi kısmına başladım. Okumak için ehil hevesimin kalmadığını düşündüğümden oradan da ayrıldım.

Bireysel farkındalık, iş yaşamı ile sosyal hayat dengesi, liderlik konularında, senelerdir üniversitelerde, derneklerde ve şirketlerde seminerler veriyorum. Çağrı merkezi sektöründe, operasyon yöneticisi olarak çalışmaktayım.

Yüksek Promil Hüzünlüyüm kitabının konusu nedir?

İnsanın hissedebildiği veya sezmek istediği kavram çatışmalarından yola çıkarak bu kitabı yazdım. Bunu; unutmak, unutamamak veya alışmak, fena ve iyi, saadet, hüzün veya acı, güvenilir ve tehlikeli olarak özetleyebilirim.

Yazma mevzusunda; “niçin yazıyorsun veya ne yazıyorsun?” sorularının tek ve net bir cevabı yoktur. İnsan, hissedebildiği sürece, hissedebildiklerini yazar. İşin erbaplarından dahi ortak bir kelime duyulması olası değil. Herkes yazarları iki kategoriye ayırıyor. Kimine göre; söylemek zorunda oldukları şey uğruna yazanlar ve yazmak için yazanlar. Kimine bakılırsa düşündürenler ve merak ettirenler… O kadar fazlaca ayrım yapılmış ki… 

Bir kitabın ne anlattığı, okuyucunun kitabı eline aldığı anda, okuduğu bu kitaptan ne istediğine bağlıdır. Anlam karmaşalarını kendi penceremden yorumlamaya çalıştım.

Furkan Başkak InstagramTwitter ve LinkedIN hesaplarını aktif olarak kullanmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.