DOLAR 32,3624 0.13%
EURO 35,0311 -0.15%
ALTIN 2.324,010,21
BITCOIN 2266965-0,29%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yakinda Sagop Rzayef ‘Demedin’ adlı şarkısıyla gundeme yeniden geliyor

Yakinda Sagop Rzayef ‘Demedin’ adlı şarkısıyla gundeme yeniden geliyor

ABONE OL
Nisan 27, 2022 09:17
Yakinda Sagop Rzayef ‘Demedin’ adlı şarkısıyla gundeme yeniden geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

‘Yar’ single şarkısıyla daha once çıkış yapan Sagop Rzayef, ‘ Demedin ‘ adlı yeni single çalışması ile müzikseverler ve tum fanati ile buluşmaya hazırlanıyor.
Bundan daha önce yayınladığı şarkılarla dikkat çeken Sagop Rzayef’in ‘ Demedin ‘ adlı single’ı Eylül ayında müzikseverler ile buluşacak. Şarkının aranjesi Oguzhan, mastering çalışması Ohuzhan Catiltasa’ aitken klibin yönetmenliğini ise Dam Vio üstleniyor.
Fransa’nın Paris baskentinde çekimi yapılan klibin senaryosunu şarkıcı kendisi kaleme aldı. Mayıs ayında ‘Yar’ adlı single şarkısını tezlikle yayınlayan Sagop Rzayef, Haziran ayında ise ‘Yar Aman’ adlı single çalışmasının klibini çekti. Sagop Rzayef “Pandemi döneminde klip çekimleri aksadı ve benim gibi bir çok sanatçı arkadaşımın da şarkılarını yayınlarken çektiği zorluğu görüyor ve üzülüyorum ama bugünleri geride bırakacağımıza canı gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu ve yakin zamanada kliplerin gecikme sebeplerini de açıklamış oldu.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3Qsqra77VYNfZK4xjb2r2N
Instagram: https://www.instagram.com/sagop.rzayeff/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.