DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Twitter’a uygulanan reklam yasağı bugün Resmi Gazete’de yayımlanan kararla kaldırıldı
  • Görüş Haber
  • Ekonomi
  • Twitter’a uygulanan reklam yasağı bugün Resmi Gazete’de yayımlanan kararla kaldırıldı

Twitter’a uygulanan reklam yasağı bugün Resmi Gazete’de yayımlanan kararla kaldırıldı

ABONE OL
Nisan 26, 2021 12:45
Twitter’a uygulanan reklam yasağı bugün Resmi Gazete’de yayımlanan kararla kaldırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, sosyal medya hesabından, Twitter‘a verilen reklam yasağının kaldırılmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Sayan açıklamasında, şu ifadeleri kullandı:

“Twitter’a verilen reklam yasağı, Twitter’ın Türkiye‘de temsilci belirleme ve bildirme yükümlüğünü yerine getirmesi dolayısıyla 22 Nisan 2021’de verilen ve bugün Resmi Gazete‘de yayımlanan kararla kaldırıldı. Böylece 1 Ekim 2020’de başlayan süreç kanuna uygun olarak tamamlandı. Yasa, 55 milyon vatandaşımızın kişilik haklarını eksiksiz olarak güvence altına aldı. Bundan sonra tüm sosyal ağ şirketlerinin; Türkiye’deki kullanıcıların haklarını koruyacağını, mahkeme kararlarını eksiksiz yerine getireceğini ve provokasyonlara alet olmayacağını düşünüyorum. Bakanlığımız ve ilgili kuruluşlarımızla yükümlülüklerin her daim eksiksiz yerine getirilmesinin takipçisi olacağız.

“YAPILAN ÇALIŞMALARIN ÖRNEK OLMASI BİZİ MUTLU EDİYOR”

Türkiye her alanda olduğu gibi dijital dünyada da vatandaşlarının haklarının koruyucusudur. Siber Vatan’ımız için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye bir hukuk devleti olarak bu konuda ihtiyaç oldukça regülasyonlarına devam edecek. Yapılan düzenlemelerin diğer dünya ülkeleri için de örnek teşkil etmesi bizi mutlu ediyor. Twitter ve diğer şirketlerin kanuni yükümlülüklere ilişkin uygulamalarını dikkatle izliyor olacağız.”

Twitter'a uygulanan reklam yasağı bugün Resmi Gazete'de yayımlanan kararla kaldırıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.