Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanlığının düzenlediği etkinlik kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Örs moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide, Asbaşkan Zeyyat Kafkas ve yönetim kurulu üyeleri ile KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Temiz, İİBF Dekanı Prof. Dr. Atila Doğan ve öğrenciler yer aldı.
Başkan Doğan, mezun olduğu fakültede öğrencilerle buluşmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederken, Trabzonspor’un Bankalar Birliği’nden çıkan ilk kulüp olmasının öneminden bahsetti. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Doğan, Ünal Karaman ve Abdülkadir Ömür’ün takımdan ayrılışlarına ilişkin detayları paylaştı.
Trabzonspor’un ekonomik zorluklarına dikkat çeken Doğan, kulübün şampiyon olduğu sezonda ekonomik anlamda hazır olmadıklarını belirtti. Sahada beklenen başarıyı elde edememenin üzücü olduğunu vurgulayan Doğan, hızla borçları kapatmak mariobet papara bonusu için çaba gösterdiklerini ifade etti.
Öğrencilerin gelecek sezon için şampiyonluk sözü istemesi üzerine Doğan, elimden geleni yapacağını söylerken, transferler konusunda teknik direktör Şenol Güneş’in belirleyeceği yolda hareket ettiklerini dile getirdi. Ayrıca, eski Başkan Ahmet Ağaoğlu ile yaşanan ayrılığın detaylarına da değindi.
Rizespor’un Trabzonspor’un komşusu olduğunu belirten Doğan, kulüpler arasındaki ilişkilerin iyi olduğunu vurguladı. Herkesin kendi şehrinin takımını desteklemesi gerektiğini dile getirirken, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Bu anlamlı söyleşi sonunda KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Temiz ve İİBF Dekanı Prof. Dr. Atila Doğan, Başkan Ertuğrul Doğan’a teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etti.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.