DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050115-2,31%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TFF tarafından Disiplin Kararları Açıklandı

TFF tarafından Disiplin Kararları Açıklandı

ABONE OL
Mart 6, 2024 11:04
TFF tarafından Disiplin Kararları Açıklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyük Kulüpler ve Futbolcular Disipline Gönderildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Mondihome Kayserispor, Atakaş Hatayspor, RAMS Başakşehir, Yılport Samsunspor, Siltaş Yapı Pendikspor, Adana Demirspor ve Corendon Alanyaspor çeşitli sebeplerle disipline gönderildi.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat PFDK’ye Sevk Edildi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat’ın hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildiği belirtildi.

Öne Çıkan Disiplin Kararları

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz’ın sportmenliğe aykırı hareketi, Beşiktaşlı futbolcu Omar Colley, Samsunsporlu Marius Mouandilmadji ve Fatih Karagümrüklü Federico Ceccherini’nin kural dışı hareketleri dolayısıyla disipline gönderildiği kaydedildi.

Trendyol 1. Lig Kulüpleri de PFDK’ye Sevk Edildi

İsmet Taşdemir, Arda Turan ve Caner Erkin gibi isimlerin de disipline sevk edildiği açıklamada, Trendyol 1. Lig’den Bodrum FK, Eyüpspor, Sakaryaspor, Ahlatcı Çorum FK ve ASTOR Enerji Şanlıurfaspor kulüplerinin de PFDK’ye sevk edildiği bildirildi.

Eyüpspor Teknik Direktörü ve Futbolcusu Disipline Gönderildi

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir ile Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan’ın sportmenliğe aykırı hareket, Eyüpspor futbolcusu Caner Erkin’in ise hakaret ve tehdit nedeniyle ihraç edilmiş olmasına rağmen akredite alanlara girmesi sebepleriyle disipline gönderildiği belirtildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.