DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Teknik Direktör Ersun Yanal Eşit İmkanlar Sunuyor

Teknik Direktör Ersun Yanal Eşit İmkanlar Sunuyor

ABONE OL
Mart 8, 2024 11:04
Teknik Direktör Ersun Yanal Eşit İmkanlar Sunuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ersun Yanal Vakfı Gençlere Destek Olacak

Tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal, genç bireylere eşit imkanlar sunma amacıyla Ersun Yanal Vakfı’nı kurduğunu duyurdu. Yanal, vakfın amaçlarına ve hedeflerine ilişkin X sosyal medya platformu üzerinden açıklamalarda bulundu.

Gençlik Duygularının Kıymetini Vurguladı

Ersun Yanal, duyurusunda, “Ev hanımı Bahriye Hanım ve elektrik teknikeri Ural Bey’in oğluyum. Hayatın anlamını, anneannemin aldığı top ve ayakkabılar ile Akseller İplik Fabrikası’nın arka bahçesinde buldum; futbol…” diyerek gençlik yıllarına olan özlemini dile getirdi. Yanal, gençlerin her şeyi başaracak güce sahip olduklarını hissetmeleri gerektiğini vurgulayarak, “fırsat eşitliği” kavramının önemine değindi.

Gençlere Destek Olacaklarını Belirtti

Ersun Yanal, vakfın gençlere “Gelişim Destek Bursu” imkanı sunacağını ve aynı zamanda katkıda bulunan kuruluşlara ve profesyonellere “Vefa Ödülleri” ile teşekkür edeceklerini ifade etti. Yanal, vakfın amacının gençlere eşit fırsatlar sağlayarak onların gelişimine destek olmak olduğunu vurguladı.

Detaylı bilgi için: http://ersunyanakvakfi.org

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.