DOLAR 32,5197 -0.09%
EURO 34,7952 -0.22%
ALTIN 2.420,06-0,40
BITCOIN %
İstanbul
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğandan sert tepki: Korkaksın,…

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğandan sert tepki: Korkaksın,…

ABONE OL
Mart 17, 2021 09:50
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğandan sert tepki: Korkaksın,…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Kongremizde Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday gösterdiğimiz Eyüp Kadri İnan’a şimdiden başarılar diliyorum. Eyüp kardeşimiz hem genel merkezde gem de İzmir’de başarılı çalışmalar ortaya koymuş bir kardeşimizdir. Partimizi hep birlikte başarıya taşıyacağız. Bugüne kadar ülkemizin dört bir yanında partimize ve milletimize hizmet eden kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

İzmir, 2023’e hazır mıyız? Bu sözü verdiğinize göre İzmir 2023’te gümbür gümbür gelecek, inanıyorum. Sizde bu heyecan olur da bizde bu heyecan olmaz mı? Gerek İstanbul’u, gerek Hatay’ı ile, gerek bu salonu tıklım tıklım dolduran gençlerimiz ile sadece 2023 değil 2053 ve 2071’e yürüyeceğiz. Yürüyeceksin millet yürüyecek arkandan, yürüyoruz.

Gençler sizler her alanda Türkiye’yi omuzlayan güçlersiniz, bölücülüğe karşı birliğimizin teminatısınız. Milletine hizmeti temel alan fazilet abilerisiniz. Siz gençler var oldukça Türkiye’nin kutlu yürüyüşünü kimse durduramayacak.

Sevgili gençler sizlerle her bir araya gelişimde ısrarla hayal kurmanızı, hayallere koşmanızı istiyorum. Hedefiniz olmadan hayatınıza yön veremezsiniz. Biz hayalimizi de hedefimizi de hayatımızı da mücadelemizi de Allah’ın rızasına ve milletin hizmetine adayan bir anlayışın sahipleriyiz. İşte bunun için bizim gençlerimize asırlarca hayal kurmayı unutturmak için çalıştırdılar. Üzüntüyle belirtmemiz gerekir ki uzunca bir şekilde oyalamayı da başardılar. Ne zaman hayal kurmaya başladık etrafımızdaki sis bulutunun dağılmaya ve gerçek gücümüzü görmeye başladık.

604f4d08ae298ba74fd01d41

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA ELEŞTİRİ 

Birileri 15 Temmuz’da Atatürk Havalimanı’nda tankların arasından kaçıp Bakırköy Belediyesi’ne sığındı. Hayatın korkuyla geçmiş. Korkaksın bitiksin. Bu işler korkakların işi değil. Yürek ister yürek.

Sizler kendinizi en iyi şekilde yetiştirerek çalıştığınız sürece karşınızda hep bunu engellemek isteyenler olacaktır. İmansız paslı yüreklerden korkmayın.

Gençler sizlerle birlikte girdiğimiz her mücadelenin sonu elbette zaferdir Yürüdüğümüz yolun sonu hayırdır. Rabbime beni böyle bir milletin ferdi olarak yarattığı sizler gibi yol arkadaşı bahşettiği için ne kadar hamd etsem azdır.

“SAKIN ÖRNEK ALMAYIN”

Hakkı ve hakikati araştırmak bulmak ve konuşmak yerine yalanı ve çarpıtmayı siyasetlerinin merkezlerine yerleştirdiklerini göreceksiniz. Sakın örnek almayın. Milletin gönlüne girmek yerine darbecilerin inayetine sığınanları göreceksiniz sakın örnek almayın.

İlkesizliği, hayasızlığı özellikle yüceltenlerin akıbeti felakettir. Lafa gelince dava deyip çıkarına dokunulunca istikameti bozulanları sakın örnek almayın.

Allah’a şirk koşma günahtan ve yalandan sakın. Namazını dosdoğru kıl. Tövbeyi geciktir. Semaya, duaya, gülümsemeye önem ver. Cahilden ve kötü komşudan uzak dur. 

Hayatınızı bu ilkeler doğrultusunda biçimlendirdiğiniz sürece hiçbir güç size engel olamaz. Bu yoldan sapmadığınız sürece zafer muhakkaktır. Rabbimiz bize bu müjdeyi ‘Gevşemeyin, hüzünlenmeyin… Eğer gerçekten iman etmişseniz üstün olan sizsiniz’ emriyle ediyor. Türkiye’nin hedeflerine ulaşmasına kimse engel olamaz.

24 Mart’ta Genel Merkez 7. Olağan Büyük Kongre’mizi gerçekleştireceğiz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.