DOLAR 32,5331 0.12%
EURO 34,8127 -0.01%
ALTIN 2.501,120,69
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

<strong>SIEMENS’TEN KAHVE TUTKUNU BABALARA EN ÖZEL HEDİYE     </strong>

SIEMENS’TEN KAHVE TUTKUNU BABALARA EN ÖZEL HEDİYE     

Babalar Günü’nde, babasını mutlu etmek isteyenler aradığı en özel hediyeyi Siemens’te buluyor. Teknoloji tutkunu babaların kahve keyfi, Siemens Ev Aletleri’nin en yeni ve en prestijli üyesi Siemens EQ700 tam otomatik kahve makinesi ile bambaşka bir deneyime dönüşüyor.

ABONE OL
Haziran 7, 2022 11:29
<strong>SIEMENS’TEN KAHVE TUTKUNU BABALARA EN ÖZEL HEDİYE     </strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Siemens, Babalar Günü için en özel hediyeyi arayanlara Siemens EQ700 tam otomatik kahve makinesini sunuyor. Estetik tasarımı ileri teknolojilerle birleştiren ve geleceğin yaşamına ilham veren Siemens Ev Aletleri, Babalar Günü’nde tam otomatik kahve makinesi Siemens EQ700 ürününü kahve ve teknoloji tutkunu babalarla buluşturuyor. Siemens EQ700 ile babanıza pek çok ülkeye özel farklı aromalardaki kahveyi bulunduğu yerden tek bir tuşla hazırlama ve kişisel zevklerine en uygun kahveyi içebilmenin de konforunu sunabilirsiniz.

Siemens EQ700 tam otomatik kahve makinesi, 21 ek kahve seçeneğiyle üst segment tam otomatik kahve makineleri arasında en geniş içecek seçeceğini sunuyor. 5 inçlik tam dokunmatik TFT ekranını kahveseverler basitçe kaydırarak menüden kişisel zevklerine uygun kahveyi hazırlamak üzere seçim yapabiliyor. 

Kişiselleştirilmiş kahve deneyimi

Yeni EQ700, kahveseverleri evlerinin rahatlığında dünya çapında bir yolculuğa davet ediyor. Hindistan’dan Kaapi ve Portekiz’den Galão, Avusturya’dan Verlängerter ve Kolombiya’dan Cortado… Kimileri kahvelerini sert sever, kimileri ise daha hafif bir kahve tercih eder. Yeni EQ700, kolay ayarlanabilmesi sayesinde herkesin isteklerini yerine getirirken, sadece damağı değil, gözü de uyarıyor. Siemens coffeeWorld’de kullanıcılar, 21 farklı kahve spesiyalitesi arasından seçim yapabiliyor. iSelect dokunmatik ekranda sunulan her kahve konumunun karakteristik bir görüntüsü, kahveseverlerin bilgi susuzluğunu gidermek için her içecek spesiyalitesinin kökeni ve bileşimi hakkında ek bilgilerle birlikte geliyor. 

Eve gelmeden akıllı telefonunuzla kahveniz hazır

Home Connect Uygulaması sayesinde ise EQ700’ü tablet veya akıllı telefon aracılığıyla çalıştırabiliyorsunuz. Bu sayede arzu ettiğiniz zaman kişisel tercihlerinize göre seçtiğiniz kahvenizi bulunduğunuz herhangi bir yerden hazırlatabiliyorsunuz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.