Rusya’nın başkenti Moskova’daki “Crocus City Hall” konser salonunda gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili 4 şüphelinin daha tutukluluk süresi, 22 Ağustos’a kadar uzatıldı. Basmanniy Bölge Mahkemesinde yapılan duruşmada, saldırıya karıştıkları iddia edilen şüphelilerin tutukluluk süresi daha fazla detay açıklanmaksızın uzatıldı.
Moskova’da 22 Mart akşamı “Crocus City Hall” konser salonunda meydana gelen terör saldırısında, silahlı saldırganlarca gerçekleştirilen saldırıda 144 kişi hayatını kaybetmişti. Sosyal medyada paylaşılan videolar, saldırganların otomatik silahlarla saldırı düzenlediğini göstermişti.
Davanın gizli olması sebebiyle halka kapalı yapılan duruşmada, daha önce 12 kişinin tutukluluk süresi uzatılmıştı. Mahkeme, bu kez 4 şüphelinin daha tutukluluğunu 22 Ağustos tarihine kadar uzatma kararı almıştı. Toplamda 12 şüpheliden 8’inin tutukluluk süresi uzatılmış durumda.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.