DOLAR 32,5530 0.31%
EURO 34,9272 0.37%
ALTIN 2.445,470,31
BITCOIN %
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

New Orleans Polis Merkezinde Fareler Esrarı Karıştırıp Yedi

New Orleans Polis Merkezinde Fareler Esrarı Karıştırıp Yedi

ABONE OL
Mart 14, 2024 13:03
New Orleans Polis Merkezinde Fareler Esrarı Karıştırıp Yedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fareler Polis Merkezindeki Delilleri Yedi

ABD’nin Louisiana eyaletindeki New Orleans polis merkezinde, fareler ele geçirilen otları karıştırıp yedi. Polis Komiseri Anne Kirkpatrick olayla ilgili ilginç bir açıklama yaptı.

Farelerin Sarhoş Olması Şaşkınlık Yarattı

Polis Komiseri Kirkpatrick, “Esrarımızı yiyen farelerin hepsi sarhoş” diyerek durumu özetledi. Memurlar, farelerin esrarı nasıl yediklerini ve bu durumun herhangi bir davayı etkileyip etkilemeyeceğini şu an için çözümleyemedi.

Polis Merkezinin Yer Değiştirmesi Gündemde

Müfettiş Kirkpatrick, binayla ilgili yaşanan sorunlar nedeniyle polis merkezinin yerini değiştirmeye çalışıyor. Polis merkezinde görevli 910 memur, sık sık klima ve asansör gibi sorunlarla karşılaştıklarını belirtiyor.

Polis Merkezi Geçici Olarak Başka Bir Yere Taşınıyor

Müfettiş Kirkpatrick, dağınık bir çalışma ortamının morale zarar verdiğini ve yeni insanları etkilemediğini ifade ediyor. Belediye meclisi, polis merkezini geçici olarak şehir merkezindeki bir gökdelenin iki katına taşımak için 10 yıllık bir kira sözleşmesine 7,6 milyon dolar harcamayı planlıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.