DOLAR 32,3830 0.15%
EURO 35,1089 -0.11%
ALTIN 2.322,440,16
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran Vatandaşların Bayramını Kutladı
  • Görüş Haber
  • Gündem
  • Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran Vatandaşların Bayramını Kutladı

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran Vatandaşların Bayramını Kutladı

ABONE OL
Nisan 20, 2023 07:18
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran Vatandaşların Bayramını Kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Güzelyurt Mahallesi ve 2000 Evler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, iftar sonrası AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte Güzelyurt Mahallesi ve 2000 Evler Mahallesi’nde bulunan kafeterya ve kahvehaneleri ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Savran ve Milletvekili Adayı Yanar, vatandaşların Ramazan Bayramını tebrik etti.

Tüm İslam aleminin manevi bir huzurla idrak ettiği ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Savran, “Dayanışma, hoşgörü, sevgi ve kardeşlik değerlerimizi daha yoğun paylaştığımız bir bayramı daha birlikte karşılamanın sevinci içerisindeyiz. Ramazan Bayramı’nın tüm İslam alemine huzur ve barış ortamı sağlamasını temenni eder, ülkemizin ve tüm hemşehrilerimin bayramını en kalbi duygularımla kutlarım” diye konuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.