DOLAR 32,4985 -0.15%
EURO 34,9917 0.4%
ALTIN 2.434,450,48
BITCOIN %
İstanbul
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İnce’den CHP yönetimine: Yüzde 30’u geçerek onların ayarlarını bozdum
  • Görüş Haber
  • Siyaset
  • İnce’den CHP yönetimine: Yüzde 30’u geçerek onların ayarlarını bozdum

İnce’den CHP yönetimine: Yüzde 30’u geçerek onların ayarlarını bozdum

ABONE OL
Şubat 15, 2021 08:05
İnce’den CHP yönetimine: Yüzde 30’u geçerek onların ayarlarını bozdum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Habertürk’te Mehmet Akif Ersoy’un moderatörlüğünde gazeteci Nagehan Alçı, Deniz Zeyrek ve Şaban Sevinç’in sorularını yanıtlayan CHP’nin 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimindeki adayı ve eski milletvekili Muharrem İnce, CHP’den istifasına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

CHP’nin parti içi demokrasiyi yok ettiğini belirtirten İnce, 24 Haziran seçim döneminde de yalnız bırakıldığını söyledi.

“Daha önce istifa etmeyi düşündüm” diyen Muharrem İnce, geçen günlerde gelen istifasına dair, “Artık burama geldi, burada siyaset yapma şansım artık yok” ifadesini kullandı.

CHP yönetimine “Yüzde 30’u geçerek onların ayarlarını bozdum ben” diyen İnce, “Bunlar gizli Tayyipçi. Kripto Tayyipçi bunlar. CHP yönetiminin ayarlarını bozdum ben. Yüzde 30 alacağımı tahmin etmediler. Sayın Akşener ikinci, Muharrem İnce üçüncü olur çeker köyüne gider diye düşündüler. Biz şimdi önümüze bakacağız. Bütün gece geçmişi konuşacak halimiz yok. Ben artık CHP’nin üyesi değilim. Yeni bir duruşumuz, yeni bir görüşümüz var” şeklinde konuştu.

PARTİNİN KURULUŞU

Muharrem İnce yeni parti hazırlıklarıyla ilgili ise şunları söyledi: “Salgınla ilgili özel bir durum olmazsa 19 Mayıs, daha öncesine yetiştirebilirsek 23 Nisan’da kuruluş gerçekleşecek. Gönüllünün birisi logo yapıyor, bazı gazeteci arkadaşlar onu alıp ‘logosu bu diye’ haber yaparsa buna bir şey yapamam ki. Benim ağzımdan ya da sözcümüzün ağzından dinlemeniz lazım. Ben 1 Mart’ta istifa edecektim, gelinen ortamda 1 Mart’ı öne aldık.”
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.