DOLAR 32,4052 0.16%
EURO 35,3390 0.14%
ALTIN 2.323,290,20
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Güçlü UCİM, Güçlü Çocuklar Projesi’nin kapanış toplantısı gerçekleştirildi
  • Görüş Haber
  • Gündem
  • Güçlü UCİM, Güçlü Çocuklar Projesi’nin kapanış toplantısı gerçekleştirildi

Güçlü UCİM, Güçlü Çocuklar Projesi’nin kapanış toplantısı gerçekleştirildi

ABONE OL
Haziran 15, 2022 15:12
Güçlü UCİM, Güçlü Çocuklar Projesi’nin kapanış toplantısı gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Cumhuriyeti ile Avrupa Birliği arasında geliştirilen Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA II) altındaki Sivil Toplum Destek Programı III – Hibe Programı kapsamında, Güçlü UCİM, Güçlü Çocuklar Projesi’nin kapanış toplantısı Ankara’da gerçekleşti.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden 20’nin üzerinde şehirde uygulanan projede, 2 bin kişiye eğitim verildi. 01.04.2021 tarihinde başlayan proje 15 aylık süre sonrasında 30.06.2022 tarihinde sona erecek.
Projenin uygulama dönemine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Genel Başkanı Saadet Özkan, Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan, Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Proje Uygulama Daire Başkanı Ahmet Hakan Atik ve RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu birer konuşma yaptı. RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu medyanın her alanında çocuklara duyulan hassasiyetin artırılması için çalışmalar yapıldığını ve UCİM ile bu projede paydaş olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
A. Hakan Atik ise “Böylesine başarılı projeler yeni hibe programları planlanırken bize güç veriyor” diyerek yeni dönemde sivil toplum alanında verilecek olan destek ve proje fırsatlarından bahsetti.

Prof. Dr. Merve Çıkılı Uytun ve Prof. Dr. Halis Dokgöz panelist olarak toplantıda katılanlara sunum yaparak çocuk hakları ve savunuculuk ile STK’lar için psikolojik sağlamlık konularında bilgiler verdi. Toplantının 2. oturumunda konuşan Saadet Özkan ve Sayın Yücel Ceylan UCİM gönüllülerini verdikleri mücadele için tebrik ederken, ortaya çıkan projelerin artacağına ve üretmeye devam edeceklerine dikkat çekti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.