DOLAR 32,4943 0.24%
EURO 34,6155 0.33%
ALTIN 2.474,30-0,34
BITCOIN 2040647-4,07%
İstanbul
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gomis Galataray’a Geri Döndü İmzayı Atıyor!

Gomis Galataray’a Geri Döndü İmzayı Atıyor!

ABONE OL
Ocak 31, 2022 09:45
Gomis Galataray’a Geri Döndü İmzayı Atıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Galatasaray, Bafetimbi Gomis ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Oyuncu 1.5 yıllığına imzayı atacak.

Galatasaray’ın yeniden renklerine bağlamak istediği Bafetimbi Gomis konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

Sarı-kırmızılıların 1.5 yıl için transferini hedeflediği Bafetimbi Gomis ile prensip anlaşmasına varıldı. Gomis’in menajeriyle görüşme gerçekleştiren ve teklifini sunan Galatasaray, Fransız golcüden olumlu geri dönüş aldı.

1.5 YILLIK ANLAŞMA YAPILDI

Yabancı kontenjanını önce Luyindama ile boşaltan sarı kırmızılılarda operasyon devam edecek. Bu doğrultuda transferi beklenen ilk isim de Gomis oldu. Sarı-kırmızılıların yarım sezonluk el sıkıştığı Gomis ile 1 senelik de opsiyonlu anlaşma yapıldı

Görüşmeler sırasında Sarı-Kırmızılı yönetimin önerdiği ücretle, menajer Mendy’nin talebi arasında ciddi bir fark olmasına rağmen, Gomis’in yuvaya dönme isteğinin ağır bastığı ve mutabakatın bu şekilde sağlandığı bildirildi.

Gomis’in bonuslar hariç, 1.5 yıllık 2 milyon euro kazanması bekleniyor.

“GALATASARAY TARAFTARI BENİ ÇOK SEVDİ”

Daha önce Gomis ile görüştüklerini dile getiren Galatasaray Başkanı Burak Elmas, “Çok talihsiz bir dönem yaşadık. Afrika Kupası, sakatlıklar, cezalılar… Bu seneki sonuca tecrübe olarak katkı verecek oyuncular var. Önümüzdeki günlerde bir ya da iki ismi katacağız kadromuza. Gomis görüştüğümüz isimlerden bir tanesi.” ifadelerini kullanmıştı.

Gomis kısa bir süre önce, “Türkiye’ye geldiğimde kendimi çok iyi hissettim. Kariyerimi burada bitirmeyi hayal etmiştim. Galatasaray taraftarları beni çok sevdi” açıklamasını yapmıştı.

“GÜLÜMSEMEM HER ŞEYİ SÖYLÜYOR”

Gomis ayrıca yaptığı paylaşımda, “Az önce iyi bir haber aldığınızda… Gülümsemem her şeyi söylüyor!” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.