DOLAR 32,3192 0.2%
EURO 35,1054 -0.16%
ALTIN 2.306,661,29
BITCOIN 22840832,68%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Genç Yetenek Anıl Pak Mankenliğin Ardından Oyunculuğa Başlıyor

Genç Yetenek Anıl Pak Mankenliğin Ardından Oyunculuğa Başlıyor

ABONE OL
Ocak 13, 2022 07:18
Genç Yetenek Anıl Pak Mankenliğin Ardından Oyunculuğa Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2019 yılının başlarında ünlü bir erkek giyim markasının modelliğini yapmaya başlayan Nevşehirli başarılı manken Anıl Pak, şimdi de adım adım oyunculuk sektörüne geçiş yapmaya hazırlanıyor… Anıl Pak, Gururlandırmaya Devam Ediyor…

Vücudunu yaptığı spor ile güçlendiren ve dikkat çeken fiziği ile daha 19 yaşında iken ajanslardan fark edilen Anıl Pak, ardından da bir çok mankenlik ve fotomodellik teklifleri almaya başladı. Bu yolda ilerleyebilmek için gerekli eğitimleri almaya devam ederek kendini geliştirmekten vazgeçmeyen Anıl Pak geçtiğimiz günlerde, Nevşehir Kapadokya bölgesinde çekilen ünlü bir mobilya mağazasının televizyon reklam filminde rol aldı.

Özel açıklamalarda bulunan Anıl Pak şunları ifade etti; “Mankenlik ve fotomodellik deneyiminin ardından gelen oyunculuk tekliflerine de sıcak bakıyorum. Özellikle tarihi yansıtan filmler başta olmak üzere gelecek güzel projelerde oynamak isterim. Bu şekilde memleketim Nevşehir’i ve Kapadokya bölgemizi en güzel şekilde tanıtmakta en büyük arzum. Çıktığım bu yolda değerli hemşehrilerimin dualarını bekliyor.

Anıl Pak Kimdir?

Anıl Pak; 1999 Avanos/Nevşehir doğumludur. İlk ve ortaöğrenimini Mehmet Akif Ersoy Okulunda tamamlamıştır, lise eğitimini Ürgüp Anadolu Sağlık Meslek lisesinde tamamlamıştır, lisans eğitimini ise Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde görmüştür. Profesyonel bir şekilde fitness yaparken aynı zamanda boks ta yapmaktadır.

Sosyal Medya Hesapları:

https://instagram.com/anilpakk

https://twitter.com/anilpakk

www.tiktok.com/@anilpakkk

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001874310099

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.