DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu’nun Aracına Yol Vermeme Olayı

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu’nun Aracına Yol Vermeme Olayı

ABONE OL
Mart 7, 2024 11:02
Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu’nun Aracına Yol Vermeme Olayı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zanlılar, Kerem Aktürkoğlu’nun Aracına Yol Vermeme Meselesiyle Gözaltına Alındı

Galatasaray’ın Fatih Karagümrük ile oynadığı ve 2-0 mağlup olduğu maçın ardından evine dönerken, Kerem Aktürkoğlu’nun aracına yol verme meselesi sebebiyle müdahale eden ve daha sonra Aktürkoğlu ile sözlü münakaşa ettikten sonra olay yerinden uzaklaşan dört zanlı, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olay Nasıl Gelişti?

Zeytinburnu’nda, 29 Şubat 2024 tarihinde yaşanan olay, Galatasaray ile Fatih Karagümrük arasında Seyrantepe RAMS Park’ta gerçekleşen maçın bitiminden sonra meydana geldi. Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından evine gitmek üzere aracıyla yola çıktığında, Haliç Köprüsü üzerinde başlayan ve Zeytinburnu’nda son bulan bir yol verme tartışmasına karıştı. Aktürkoğlu’nun yolu, Zeytinburnu’nda dört şahıs tarafından kesildi ve araçlarından inerek Aktürkoğlu ile sözlü bir tartışma yaşadılar. Bu olay, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Suç Makinesi Çıktılar

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde Gayrettepe’de sorguya çekilen zanlılar; K.D. (22), M.K. (37), S.T. (36) ve A.O. (39), geçmişte işledikleri çeşitli suçlar nedeniyle kayıtlı oldukları tespit edildi. M.K.’nin daha önce huzuru bozma, kasıtlı yaralama ve tehdit suçlarından yedi kez kaydının bulunduğu, S.T.’nin uyuşturucu kullanma, hırsızlık, trafik güvenliğini tehlikeye atma ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından yedi kez kaydının olduğu, A.O.’nun taksirle adam öldürme, uyuşturucu taşıma, görevi yaptırmama ve hırsızlık suçlarından yedi kez gözaltına alındığı ve K.D.’nin tehdit suçundan bir kez gözaltına alındığı belirlendi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.