DOLAR 32,4636 0.02%
EURO 34,8320 -0.02%
ALTIN 2.434,17-0,02
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray’ın Kalecisi Muslera’dan Önemli Açıklamalar

Galatasaray’ın Kalecisi Muslera’dan Önemli Açıklamalar

ABONE OL
Nisan 7, 2024 11:02
Galatasaray’ın Kalecisi Muslera’dan Önemli Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fernando Muslera, Süper Kupa Maçı Öncesi Duygularını Paylaştı

Galatasaray‘ın deneyimli kalecisi Fernando Muslera, teknik direktör Okan Buruk ile birlikte düzenlenen basın toplantısında konuştu. Şanlıurfa’da olmanın verdiği mutluluğu dile getiren Muslera, final maçının heyecanını yaşadıklarını vurguladı.

Muslera: “Bu Maça Çıkmak İçin Çok Çalıştık”

Uruguaylı kaleci, “Burada olmak için çok çalıştık. Bu maça çıkabilmek için ligde çok mücadele etmemiz gerekti. Bizim için çok önemli bir hedef bu. Geçen sene çok mücadele edip Süper Lig’i kazanıp buraya gelme hakkı kazandık.” sözleriyle duygularını paylaştı.

Kupa Kazanmanın ve 500 Maç Barajını Geçmenin Gururu

Muslera, sezon boyunca sarf ettikleri çabanın altını çizerek, Galatasaray ile kazandığı kupaların yanı sıra 500 maç barajını aşmanın gururunu yaşadığını belirtti. “Bu takımda 15 ya da 16 kupa kazandım. Benim için büyük bir gurur. Bu şekilde kupalar kazanıyor olmayı hak ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Geleceğe Dair Planlar

Kendini her geçen gün daha iyi hissettiğini söyleyen Muslera, futbol kariyerine Galatasaray’da devam etme arzusunu dile getirdi. “Amacım fiziksel anlamda dayanabildiğim kadar oynayabilmek. Her gün kendimi iyi hissediyorum. Hocam beni istemeye devam ederse daha uzun yıllar burada olmak isterim.” sözleriyle geleceğe dair planlarını paylaştı.

Teknik Direktör Okan Buruk’tan Destek

Okan Buruk’un, Muslera’nın bu sözlerine “Çok isteriz.” yanıtıyla destek verdiği görüldü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.