DOLAR 32,4849 0.18%
EURO 34,9185 0.13%
ALTIN 2.438,490,18
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur’dan Açıklamalar

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur’dan Açıklamalar

ABONE OL
Nisan 8, 2024 11:03
Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur’dan Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erden Timur, Fenerbahçe ile Oynanan Maçın Ardından Konuştu

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Fenerbahçe’nin U19 takımıyla oynanan Süper Kupa finalinde yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu. Timur, maçta yaşanan gerginliğin bir an önce sona ermesi gerektiğini vurgulayarak, hakem hatalarının incelenmesi gerektiğini belirtti.

Timur’dan Fanatik Kesimlere ve Ali Koç’a Yanıt

Erden Timur, fanatik kesimlerin dışındaki herkesin gerçeği görmesi gerektiğini ifade ederek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un açıklamalarına da yanıt verdi. Maçın normal şekilde tamamlanmasını temenni eden Timur, gerginliğin sona ermesi gerektiğini dile getirdi.

Şeffaflık ve Adalet Çağrısı

Timur, hakem hatalarının incelenmesi ve şeffaflık çağrısında bulunarak, toplumun her kesiminin bu süreci doğru şekilde görmesi gerektiğini vurguladı. Kendi hatalarını saklayarak manipülasyona izin vermemek gerektiğini belirten Timur, herkesi gerçekleri görmeye çağırdı.

Bu doğrultuda, federasyonun seçim tarihi kararı hakkında da konuşan Timur, doğru bir federasyon ve kurulların oluşturulması gerektiğini ifade etti. Temmuz ayında yapılacak seçimle yeni federasyonun belirleneceğini söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.