DOLAR 32,4052 0.16%
EURO 35,3390 0.14%
ALTIN 2.323,290,20
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’den KAP’a Mesut Özil açıklaması!

Fenerbahçe’den KAP’a Mesut Özil açıklaması!

ABONE OL
Ocak 26, 2021 11:17
Fenerbahçe’den KAP’a Mesut Özil açıklaması!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, 32 yaşındaki futbolcu Mesut Özil’in transferi konusunda, Arsenal ve yıldız futbolcu ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Özil ile 3,5 yıllık sözleşme imzalayan sarı lacivertli kulüp konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Fenerbahçemiz, dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil’i resmen kadrosuna kattı. Arsenal’dan bonservissiz şekilde kulübümüze transfer olan Mesut Özil ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandı. Kariyerinde başta Dünya Kupası olmak üzere pek çok başarı ve kupa olan Mesut Özil, bundan sonra çocukluk rüyası olan Fenerbahçemiz için mücadele edecek. Kendisine sarı-lacivert çubuklu formayla başarı dolu yıllar ve şampiyonluklar diliyoruz.”

Yıldız futbolcunun bugün akşam saatlerinde yapılacak olan antrenmana katılması bekleniyor.

Öte yandan transferin duyurusu için yayınlanan videoda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un “Mesut, bu güzel rüyayı gerçekleştirmeye hazır mısın?” sorusunu soruyor. Yıldız futbolcu ise, “Çocukluk aşkım olan çubuklu forma için savaşmaya hazırım başkanım” ifadelerini kullanıyor.

İşte o video:
 

Rüya gerçek oldu: Mesut Özil Fenerbahçemizde! #FenerSignMesut https://t.co/ZY00yCmVhC pic.twitter.com/oXJPfmfTJZ

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) January 24, 2021 ARSENAL’DEN MESUT ÖZİL’E TEŞEKKÜR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Fenerbahçe’ye transfer olan eski futbolcusu Mesut Özil için teşekkür mesajı yayımladı.

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, paylaşılan mesajda, “Mesut’un Arsenal’deki başarıları tartışılmaz. Onunla birlikte oynamak ve son zamanlarda ona koçluk yapmak bir ayrıcalıktı” dedi.

ÖZİL: ARSENAL HAYRANLARI SONSUZA DEK KALBİMDE KALACAK

Arsenal taraftarına destekleri için minnettar olduğunu aktaran Mesut ise, “Geçtiğimiz yedi buçuk yıldaki bu muhteşem yolculuk için kulübe teşekkür etmek istiyorum. Burada geçirdiğim süre boyunca takımdan ve taraftarlardan hissettiğim destek gerçekten inanılmazdı ve her zaman minnettar olacağım bir şey. Birlikte yıllar sonra ilk kez kupa kazandık ve ömür boyu sürecek anılar yaşattık. Arsenal hayranları sonsuza dek kalbimde kalacak. Geçtiğimiz birkaç gün içinde profesyonel ve onurlu bir çözüme ulaşılmasına yardımcı olduğu için Edu Gaspar’a teşekkür etmek istiyorum ve kulüpteki herkese, Arsenal’i ait olduğumuz yere, zirveye geri getirme çabalarında en iyisini diliyorum” ifadelerini kullandı.

BİLD GAZETESİ: ÖZİL’İN YILLIK ÜCRETİ 7.5 MİLYON EURO

Alman Bild gazetesi, Mesut Özil’in Fenerbahçe’den yılda 7.5 milyon euro alacağını duyururken, Sarı-Lacivertli kulübe yakın bir menajer, imaj haklarıyla birlikte bu rakamın 8 milyon euro’yu aşacağını iddia etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.