DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2041723-2,30%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe – Pendikspor Maçı: İbrahim Üzülmez’den Açıklamalar
  • Görüş Haber
  • Spor
  • Fenerbahçe – Pendikspor Maçı: İbrahim Üzülmez’den Açıklamalar

Fenerbahçe – Pendikspor Maçı: İbrahim Üzülmez’den Açıklamalar

ABONE OL
Mart 12, 2024 11:02
Fenerbahçe – Pendikspor Maçı: İbrahim Üzülmez’den Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İbrahim Üzülmez, Maç Sonrası Tartışmaları Değerlendirdi

Fenerbahçe ile Pendikspor arasında oynanan maçın ardından yaşananlar hakkında konuşan İbrahim Üzülmez, ilk kez açıklamalarda bulundu. Maçta kırmızı kart gören ve açıklama yapamayan Üzülmez, yedek kulübesinde yaptığı gol sevinci ile gündeme gelen Mert Hakan’ı eleştirdi.

Üzülmez: “Taraftara Böyle Şirin Gözükülmez!”

İbrahim Üzülmez, “Taraftara böyle şirin gözükülmez! Gelip benim önümde kulübemde böyle bir şey yapması etik değil, ahlaki değil” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Pendikspor’un Kadıköy’e yatmaya gelmediğini ve hakemlerin desteğiyle kazanılan bir maç olmadığını belirtti.

Üzülmez: “Pendikspor Kaybetmemiştir”

İbrahim Üzülmez, “Takımımın emekleri, mücadelesi görmezden geliniyor ama sorsanız Fenerbahçe hakemden şikayetçi. Pendikspor dün akşam kaybetmemiştir, kazanmıştır” şeklinde konuşarak maçta yaşananların adaletsiz olduğunu savundu.

Üzülmez: “Yaptığı Şey Ahlaki Değil”

Genç teknik adam, Mert Hakan’ın davranışlarını da eleştirerek, “Mert Hakan’a gelince… Taraftara böyle şirin gözükülmez. Gelip benim önümde kulübemde böyle bir şey yapması etik değil, ahlaki değil” dedi ve oyuncularının Kadıköy’de verdikleri mücadeleye vurgu yaptı.

İbrahim Üzülmez’in açıklamaları, maçın ardından yaşanan tartışmaları bir kez daha gündeme taşıdı. Gözler, yaşanacak gelişmelere çevrildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.