DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe Kaptanı Dzeko’dan Hakemlere Eleştiri

Fenerbahçe Kaptanı Dzeko’dan Hakemlere Eleştiri

ABONE OL
Mart 11, 2024 11:02
Fenerbahçe Kaptanı Dzeko’dan Hakemlere Eleştiri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’nin Pendikspor’u 4-1 Yendiği Maç Sonrası Dzeko’dan Tepki

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor’u 4-1 mağlup ederken kaptan Edin Dzeko, maç sonrası hakemlere sert eleştirilerde bulundu.

Dzeko’nun Hakemlere Yönelik Eleştirileri

Edin Dzeko, zorlu mücadeleden önemli bir galibiyet aldıklarını belirtirken, hakemlerin oyunu durdurma sıklığına dikkat çekerek şunları söyledi:

“İlk yarı ne kadar oynandı bilmiyorum. Sizlerin bir fikri var mı topun ne kadar oyunda kaldığına dair? Gerçekten utanç verici. Maç 2 dakika oynanıyor, sonra 5 dakika duruyor. Bu tarz durumlarda sarı kartlar görüyoruz. Her maçta ilk 15 dakikada 2-3 sarı kart görüyoruz. Bu, Türk futbolu açısından, dışarıdan bakan insanlara güzel bir imaj çizmiyor.”

Maç hakemi Kadir Sağlam’ın performansını eleştiren Dzeko, Türk hakemlerine Avrupa maçlarını izlemeleri çağrısında bulunarak, hakemlerin her takıma eşit davranması gerektiğini vurguladı.

Dzeko’nun İç Sahada Yaşanan Puan Kayıplarına İlişkin Değerlendirmesi

Fenerbahçe kaptanı, bu sezon iç sahada yaşadıkları puan kayıplarına da değinerek, sahalarında beklenmedik zorluklarla karşılaştıklarını ifade etti.

“Sahamızda çok fazla puan kaybettik. Aslında tam tersi olması gerekiyordu. Bu, özellikle genç oyuncular için normal. Futbolda baskı olacaktır. Bu baskıyı iyi yönde de kullanabilirsiniz. Tek düşünmemiz gereken taraftarımızın oluşturduğu harika atmosfer çünkü evimizde oynadığımız her maçta tüylerim diken diken oluyor.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.