DOLAR 32,4631 -0.08%
EURO 34,8519 -0.47%
ALTIN 2.442,960,29
BITCOIN 2077626-1,13%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Farklı Türlerde Haftanın Yeni Filmleri

Farklı Türlerde Haftanın Yeni Filmleri

ABONE OL
Mart 21, 2024 13:03
Farklı Türlerde Haftanın Yeni Filmleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Demir Pençe”

Sean Durkin’in senaryosunu yazıp yönettiği “Demir Pençe” filminde Zac Efron, Jeremy Allen White ve Harris Dickinson başrolleri paylaşıyor. 1980’lerde profesyonel güreş dünyasında Von Erich kardeşlerin hikayesi anlatılıyor. Fritz Von Erich’in oğullarını despotça yetiştirmesini konu alıyor.

“Eflatun”

Kerem Bursin ve İrem Helvacıoğlu’nun rol aldığı “Eflatun”, görme engelli bir kadının sesine aşık olma hikayesini anlatıyor. Cüneyt Karakuş’un yönettiği film, görsel olmayan bir dünyada yaşam mücadelesini ele alıyor.

“Ölümcül Sır”

Aksiyon ve gerilim sevenler için “Ölümcül Sır”, emekliliğini bırakıp CIA ajanı olarak dönen bir karakterin hikayesini sunuyor. Aaron Eckhart ve Nina Dobrev’in başrolleri paylaştığı filmde Renny Harlin yönetmen koltuğunda oturuyor.

“Sevmek Yüzünden”

Ahmet Kapucu’nun yönettiği “Sevmek Yüzünden”, geçmişiyle yüzleşen ve mücadele eden bir kadının hikayesini anlatıyor. Ayça Ayşin Turan ve Serhat Teoman’ın başrollerini paylaştığı film, kişisel gelişim ve aşkı konu ediniyor.

“İki Yüzlü”

Bülent Terzioğlu’nun yönettiği “İki Yüzlü”, aile içinde gizemli olayların yaşanmasını konu alıyor. Gökçe Özyol ve Aslıhan Karalar’ın rol aldığı film, yabancı birinin kimliğinin açığa çıkmasıyla gelişen olayları ele alıyor.

“Sırrını Biliyorum”

Timur Acar’ın yönettiği film, annesinin hastalığına çare arayan küçük bir kızın hikayesini işliyor. Didem Balçın ve Beren Gençalp’in rol aldığı yapım duygusal anlarla dolu bir film.

“Öldüm Bittim”

Ayhan Taş ve Arzu Yanardağ’ın rol aldığı “Öldüm Bittim”, komedi türünde bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Hastalık hastası bir adamın yanılgılarla dolu macerasını konu alıyor.

“BTOB TIME: Be Together the Movie”

Güney Kore yapımı olan “BTOB TIME: Be Together the Movie”, müzikal bir deneyim sunuyor. BTOB’un 10. yıl konserini ve backstage ayrıntılarını izleyicilere sunuyor.

Haftanın Animasyonları

“Cesur Balina Katak”

Kanada yapımı olan “Cesur Balina Katak”, küçük bir balinanın büyük bir maceraya atılmasını konu ediniyor. Büyüklüğünü kanıtlamak ve büyükannesinin dileğini gerçekleştirmek için tehlikeli yollara giren balinanın hikayesi.

“Köylüler”

Litvanya, Polonya ve Sırbistan ortak yapımı olan “Köylüler”, bir köylü kızının trajik hikayesini anlatıyor. Jagna’nın yaşadığı zorlu aşk üçgenindeki mücadelesini konu ediniyor.

Haftanın Korku Filmleri

“Evie”

“Evie”, deniz kenarında lanetli bir kolye bulan genç bir kızın yaşadığı olayları konu alıyor. Korku ve gerilim dolu bir atmosfer sunuyor.

“Queen Mary’nin Laneti”

“Queen Mary’nin Laneti”, Long Island’a demir atan ve perili olduğuna inanılan “The Queen Mary” gemisinin korkutucu hikayesini ele alıyor. ABD ve Birleşik Krallık ortak yapımı bir korku filmi.

“Hüddam 4: Ahmer”

Çocuk sahibi olma arzusuyla yanıp tutuşan bir çiftin hayatını konu alan “Hüddam 4: Ahmer”, yerli korku sinemasına farklı bir bakış açısı getiriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.