DOLAR 34,2585 0.06%
EURO 37,1005 -0.38%
ALTIN 2.998,920,13
BITCOIN 2309882-1,17%
İstanbul
14°

AZ BULUTLU

05:51

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eski Hakem Erman Toroğlu Kulüp Yöneticilerine Sert Çıktı

Eski Hakem Erman Toroğlu Kulüp Yöneticilerine Sert Çıktı

ABONE OL
Ekim 20, 2024 11:03
Eski Hakem Erman Toroğlu Kulüp Yöneticilerine Sert Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erman Toroğlu’nun Kayseri Kitap Fuarı Açıklamaları

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, 7. Kayseri Kitap Fuarı’nda yaptığı söyleşide Kayserispor ve benzeri kulüplerin durumuna ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Toroğlu, kulüp yöneticilerine sert eleştirilerde bulunarak, “Ne Kayserispor’un ne de Kayserispor gibi idare edilen kulüplerin daha iyi yerde olmasının imkanı yok” dedi.

Gençliğe Dair Düşünceler ve Spor Tesisleri

Söyleşide gençliğe dair düşüncelerini de paylaşan Toroğlu, spor tesislerinin yetersizliğine dikkat çekti. “Bu nesli pamuklarda büyütmemiz lazım. Ancak gençleri spora çekebilmek için spor tesisleri yapmalıyız. 60-70 yıldır spor tesisi yapılmadı. Rant uğruna gençlerimizin yeşil alanları yok ediliyor” şeklinde konuştu.

Rant ve Kulüp İdaresi

Erman Toroğlu, Kayserispor’un daha iyi konumda olması gerektiğini belirterek, “Ne Kayserispor’un ne de benzeri kulüplerin daha iyi yerlerde olmasının imkanı yok. Bütün kulüplerin anonim şirket olması gerektiğini savunan Toroğlu, aksi halde küçük kulüplerin batıp, büyük kulüplerin yabancı sermayeye devredileceğini ifade etti.

Futbolun Geleceği ve Yapısal Değişim

Türk futbolunun geleceği için yapıların modernize edilmesi gerektiğini vurgulayan Toroğlu, “Aksi takdirde hem küçük kulüpler, hem de büyük kulüpler sıkıntı yaşayacak” dedi. Özellikle sporun içindeki rant kavramının gençlerin gelişimini olumsuz etkilediğine dikkat çekti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.