DOLAR 32,3758 0.17%
EURO 35,0846 -0.04%
ALTIN 2.325,120,26
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erol Bulut Beşiktaş maçında kadroyu değiştiriyor

Erol Bulut Beşiktaş maçında kadroyu değiştiriyor

ABONE OL
Mart 17, 2021 09:06
Erol Bulut Beşiktaş maçında kadroyu değiştiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beraberlik bile Sarı-Lacivertliler’in zirve yarışına havlu atması anlamına gelebilir. Erol Bulut, bu hayati maçın hazırlıklarını titiz bir şekilde yapıyor. 46 yaşındaki çalıştırıcı, derbinin kadrosunda önemli değişikliklere gitmeye hazırlanıyor. Gençlerbirliği maçına oranla birçok bölgede taşlar yerinden oynayabilir. Beklerde Nazım Sangare ile Caner Erkin’in görev yapması bekleniyor. Orta sahada ise Gustavo’nun yanında, İrfan Can Kahveci’nin ilk kez 11’de görev yapacağı kaydedildi.

Forvet belirsiz

Gençlerbirliği karşısında cezası nedeniyle oynayamayan Enner Valencia, pazar günü formasına kavuşuyor. Valencia’nın dönüşüyle birlikte sol kanada geçmesi, böylece Pelkas’ın da en etkili olduğu bölgede, forvet arkasında görev yapması bekleniyor. Erol Bulut, forvet konusunda ise kararsız. Bulut, formsuz iki oyuncusu, Thiam ve Samatta arasında kararını verecek.   Yusuf Dursun

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.