Emekli astsubaylar, İzmir Gündoğdu Meydanı’nda düzenledikleri basın açıklamasında hak mücadelelerine devam ediyor. Açıklamaya CHP ve İYİ Parti’den önemli isimler de destek verdi.
Jandarma Emekli Astsubay Tamer Cihan , basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Ülkenin kaderini değiştiren, ordunun bel kemiği vdasino astsubayların haklarının verilmemesi diğer emekli vatandaşlarımızı emsal göstermekten öte bir sorumluluktur. Temel ihtiyaçlarımızı karşılamakta zorlanıyoruz. Haklarımızı alıncaya kadar mücadelemize devam edeceğiz.”
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan , şu sözleri dile getirdi:
“Astsubayların haklarını savunmaya devam edeceğim. Astsubay haklarında çok katkıları olan vdasino giriş genel başkanımızın selamını iletiyorum. İzmir Cumhuriyet’in kalesidir, bu bayrağı kimseye bırakmayacağız.”
İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale , açıklamada şunları söyledi:
“Tazminat hakkının verilmemesine ve ek gösterge konusundaki soruna itiraz ediyoruz. Astsubayların haklı mücadelesinde sonuna kadar yanınızda olacağız.” vdasino twitter
Emekli Deniz Astsubay Namık Karaca , “Onurumuzu korumak istiyoruz. Yönetenlerden adaletli bir ücretlendirme sistemi talep ediyoruz” şeklinde konuştu.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.