DOLAR 32,5375 -0.02%
EURO 35,0049 0.45%
ALTIN 2.434,360,48
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

EDHO’daki performansıyla dikkatleri üzerine çekti

EDHO’daki performansıyla dikkatleri üzerine çekti

ABONE OL
Ocak 26, 2021 11:26
EDHO’daki performansıyla dikkatleri üzerine çekti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemlerde pek çok sinema filminde hayranlarıyla buluşan ünlü oyuncu  Levent Sülün bu defa ise her hafta reyting rekorları kıran EDHO’da ekranlardaki izleyicilere heyecanlı anlar yaşatacak.

Özgür GÜVENÇ

İSTANBUL (Anayurt) – Usta oyunculardan Oktay Kaynarca’nın başrollerinde yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi izleyenlerine keyifli ve heyecanlı anlar yaşatıyor. Diziye yeni transferi gerçekleşen isimlerden biri de seslendirme sanatçısı ve aynı zamanda oyuncu olan Levent Sülün. Sürpriz bir karakter ile diziye dahil olan Levent Sülün, Kurtlar Vadisi, Diriliş Ertuğrul adlı dizilerin yanı sıra Mucize 2 Aşk sinema filmi gibi çok önemli yapımlarda yer alan başarılı isimler arasında. Son dönemlerde pek çok sinema filminde hayranlarıyla buluşan ünlü oyuncu bu defa ise her hafta reyting rekorları kıran EDHO’da ekranlardaki izleyicilere heyecanlı anlar yaşatacak.

EDHO adlı dizide Fuat karakterine can vermeye başlayan Levent Sülün, bu karakterle Hızır ve masasını bitirme planları yapan bir oluşumun baş karakterlerinden biri olarak izleyenlerle buluşacak.

LEVENT SÜLÜN KİMDİR?
1975 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen Levent Sülün, başarılı oyunculuğunun yanı sıra seslendirme sanatçısı olarakta tanınırlık elde etmiştir. 1995 yılında Çiçek Taksi adlı diziyle adeta ününe ün katmış olan Levent Sülün, reklamların aranan isimlerinden biri olarak da çok sık ekranda yer alan oyunulardan.. Levent Sülün, Diriliş Ertuğrul, Kurtlar Vadisi gibi pek çok fenomen dizide rol almış ve en son ise EDHO adlı dizinin kadrosuna dahil olmuştur.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.