DOLAR 32,6056 0.27%
EURO 34,7905 0.35%
ALTIN 2.413,74-0,77
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Duvar Stickerlarından Piksel Sticker Sayesinde Asla Vazgeçemeyeceksiniz

Duvar Stickerlarından Piksel Sticker Sayesinde Asla Vazgeçemeyeceksiniz

ABONE OL
Mart 20, 2022 15:13
Duvar Stickerlarından Piksel Sticker Sayesinde Asla Vazgeçemeyeceksiniz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni bir moda haline gelen duvar aksesuarlarında duvar stickerları da bir hayli yükselişe geçti. Bu durumun başlıca sebebi ise Piksel Sticker markası diyebiliriz. Son dönemlerde müşterilerine sunmuş olduğu eşsiz duvar sticker tasarımlarıyla da marka adından fazlasıyla söz ettiriyor. Uygun fiyatlandırmalar kapsamında sunulan duvar stickerları evlerin dekorasyonunda yeniliklere çığır açıyor. Kocaeli reklam ajansı bağlamında sürdürülen marka ve proje fazlasıyla ilgi çekmeye devam ediyor.

Evinizde bambaşka bir atmosfer yakalayabilmek, farklı bir tasarımla misafirleri karşılamak için Piksel Sticker birincil tercih oluyor. Tercih eden herkesin memnun kaldığı duvar stickerları ile siz de yeni bir dünyaya kapılarınızı aralayabilirsiniz. Bunun yanı sıra modern ve bohem tarzın uyumunu da kendi evinizde artık yakalayabilmeniz mümkün.

Çocuğunuzun Odasını Rengarenk Yapmak İçin Piksel Sticker

Sadece ev dekorasyonunda değil çocuk odası için özel olarak satışa sunulan duvar stickerları da dikkatleri çekiyor. Birbirinden güzel ve eğlenceli tasarımlara sahip olan duvar stickerları ile Piksel Sticker sizi yeni bir tecrübeye çağırıyor. Çocuklar için özel olarak tasarlanan çocuk odası stickerları bu kapsamda yoğun bir talep görüyor diyebiliriz. Aynı zamanda minimal veya büyük ebatlarda sticker tercih etmeniz de mümkün. Böylece çocuk odası için ayrı bir eğlence alanı dahi oluşturabilmenize imkan tanıyor. Tüm bu benzersizliği ile Piksel Sticker sizleri evinize renk katmaya çağırıyor.

Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/pikselsticker

Instagram Sayfası: https://www.instagram.com/pikselgrafik/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.