DOLAR 32,4808 -0.03%
EURO 34,7728 -0.6%
ALTIN 2.442,420,27
BITCOIN %
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğa ile İç İçe Bir Tatil İçin The Bay Beach Club

Doğa ile İç İçe Bir Tatil İçin The Bay Beach Club

ABONE OL
Haziran 25, 2022 06:29
Doğa ile İç İçe Bir Tatil İçin The Bay Beach Club
0

BEĞENDİM

ABONE OL

THE BAY BEACH HOTEL Muğla il sınırları içinde sığlık bir alana kurulmuş toplamda 50.000 metre kare alana kurulmuştur. Geniş bir alana kurulan bu otelin olanaklarından yararlanmak için erken bir tarih aralığında rezervasyon işlemlerini yaptırmanız gerekir. Hem fiyat hem de uygun bir oda bulabilmek için erken rezervasyon yapmak çok önemlidir.

Özellikle tatil için rezervasyon işlemlerinin başladığı tarihlerde kolaylıkla bir tatil ayarlayabilirsiniz. Hem sizin için hem de sevdikleriniz için eğlenceli bir tatil için bu otel içinde sunulan birçok olanaktan yararlanabilirsiniz. Kişi sayısına ve kalınacak gün sayısına göre otelin odaları kiralanır. Bu otelde aynı zamanda balayı için de talepler alınır.

Çocuk Havuzu İle Çocukların Eğlencesi

Bu otelde, kalabalık ya da çocuğu ile tatil yapmaya gelen aileler için havuz da bulunur. Çocukların havuzları, yetişkinlere göre daha iyi yapılır. Bu havuz alanları içinde su kaydırağı ve su tabancaları da yer alır. Tamamen butik bir otelin daha konforlu olması düşüncesi ile tasarlanmıştır. Bu şekilde yaz aylarında iyi bir tatil yaparak yaşam enerjinizi yeniden kazanabilirsiniz.

Enerjisi yüksek bir alan olduğu için akşam saatlerinde restoran içinde yemekleri de yiyebilirsiniz. Her yıl binlerce hem yerli hem de yabancı turiste ev sahipliği yapan THE BAY BEACH HOTEL yetkilileri ile doğrudan iletişime geçerek tarih oluşturabilirsiniz.

Hemen Rezervasyon İçin:

Fethiye The Bay Beach Club Hotel

0252 424 09 73

Web Site: https://www.thebaybeachhotel.com/

Facebook: https://www.facebook.com/thebaybeachclubhotel

Instagram: https://www.instagram.com/thebaybeachclub/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.