DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Demet Akalın: Yüreğimiz yanıyor

Demet Akalın: Yüreğimiz yanıyor

ABONE OL
Ağustos 9, 2021 07:42
Demet Akalın: Yüreğimiz yanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü sanatçı Demet Akalın, önceki gün alışveriş için geldiği İstinye’de objektiflere yansıdı. Ülkemizin belirli bölgelerinde çıkan yangınlar için yardım toplayan Demet Akalın, “Yüreğimiz yanıyor” açıklamasında bulundu.

Ünlü sanatçı Demet Akalın, önceki gün alışveriş için geldiği İstinye’de objektiflere yansıdı. Ülkemizin belirli bölgelerinde çıkan yangınlar için yardım toplayan Demet Akalın, “Yüreğimiz yanıyor” açıklamasında bulundu. İstinye’de alışveriş merkezine gelen ve kısa sürede alışverişini tamamlayan Demet Akalın, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ülkemizin son günlerde yaşadığı üzücü orman yangınlarında etkilenen vatandaşlarımız için yardım kampanyaları düzenleyen başarılı şarkıcı, “Gerçekten kaç gündür neler yaşadık, neler gördük. Çok üzgünüm, ciğerlerimiz yandı. Allah bir daha yaşatmasın, devam eden yangınlarda inşallah en kısa sürede söner ve insanlar rahat bir nefes alır” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.