Robert De Niro, eski Başkan Donald Trump‘ın davasında 34 suçlamanın tamamından suçlu bulunmasından son derece memnun. De Niro, “Olması gerektiği gibi. Adalet yerini buldu. Bu kadar.” dedi ve yine Trump’ın karşısında olduğunu gösterdi.
Oyuncu, Manhattan adliyesi önünde birlikte miting yaptığı Başkan Joe Biden için daha fazla kampanya yapma konusunda “Bunu planlıyorum” diye konuştu. Ayrıca Trump’ı ABD’yi yok etmek istemekle de suçladı.
Trump’ın davası sonuçlandı ve eski başkan cezai suçlamalardan mahkum edilen ilk eski ABD başkanı oldu. 12 Manhattanlıdan oluşan bir jüri tarafından suçlu bulunan Trump, 11 Temmuz’da hapis cezasına çarptırılacak.
Trump, hapis cezasıyla karşı karşıya olsa da denetimli serbestlik de olasılıklar arasında. Temyize gitmesi beklenen Trump, Biden’ın davada hile yaptığını iddia etti ve “Gerçek karar 5 Kasım’da halk tarafından verilecek. Ben masum bir adamım. Ülkemiz için savaşıyorum.” açıklamasında bulundu.
Emlak kralı, 2016’daki kampanyasını bozmaması için porno yıldızı Stormy Daniels‘a yapılan 130 bin dolarlık ödemeyi yasa dışı bir şekilde örtbas etmeye çalışmakla suçlanıyordu.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.