DOLAR 32,5528 0.1%
EURO 34,9297 0.67%
ALTIN 2.434,010,06
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Davut Kıranlı intihar mı etti? Son dakika Davut Kıranlı öldü mü? Müge Anlı’ya katılmıştı…
  • Görüş Haber
  • Magazin
  • Davut Kıranlı intihar mı etti? Son dakika Davut Kıranlı öldü mü? Müge Anlı’ya katılmıştı…

Davut Kıranlı intihar mı etti? Son dakika Davut Kıranlı öldü mü? Müge Anlı’ya katılmıştı…

ABONE OL
Şubat 15, 2021 07:32
Davut Kıranlı intihar mı etti? Son dakika Davut Kıranlı öldü mü? Müge Anlı’ya katılmıştı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Müge Anlı’nın programına başvuruda bulunarak eşinin bulunmasını isteyen Davut Kıranlı ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Kıranlı’nın yaşanan gelişmeler sonrası intihar ettiği iddia edildi.

Davut Kıranlı, son olarak 12 Şubat günü Müge Anlı’nın programına katılarak gündeme gelmişti. Karısının işe aldığı şoförü tarafından kaçırıldığını ve eşini geri istediğini sık sık dile getiriyordu. Ancak programa katılan Sevgi Kıranlı ve şoför Muammer Cambaz birbirlerine aşık olduklarını ifade etmişlerdi.

DAVUT KIRANLI İNTİHAR MI ETTİ, ÖLDÜ MÜ? SON DAKİKA!

Karısını çok sevdiğini anlatan eş Davut Kıranlı; “Köyümüze gelen bir şoför vardı. 35 yaşındaki Muammer Cambaz adında bir adamdı. Karıma büyü yaptı, kaçırdı. Sevgi ile aramızdaki aşk çok büyüktü. Farklı koltuklarda bile oturmazdık. Muammer, evime geldi. Kül döktü, aşık etmek için büyü yaptı. Karımı kaçırdı” ifadelerini kullanarak eşini geri istediğini söyledi. Müge Anlı kısa süre sonra Sevgi Kıranlı ve Muammer Cambaz’ı bulduğunu açıkladı. Ancak Sevgi Kıranlı, kendi rızası ile Muammer ile kaçtığını ona çok aşık olduğunu söyledi.

Yaşanan gelişmeler sonrasında sosyal medyada Davut Kıranlı’nın araç önüne atlayarak intihar ettiği iddia edilse de konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Kıranlı olayı ile ilgili yeni gelişmelerin Müge Anlı’nın 15 Şubat’taki programında aktarılması bekleniyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.