DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2078829-1,58%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Chun-li ve Ryu Fortnite evrenine katılıyor

Chun-li ve Ryu Fortnite evrenine katılıyor

ABONE OL
Şubat 22, 2021 12:09
Chun-li ve Ryu Fortnite evrenine katılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü video oyunu savaşçısı Chun-Li, yeni Mortal Kombat filminde kendine yer bulamamıştı. Ancak kendisi ve diğer Street Fighter simgesi Ryu yakında Fortnite’da oynanabilir karakterlerden olacaklar.

Hem Chun–Li hem de Ryu, 20 Şubat Cumartesi günü saat 19:00’da Fortnite’ın oyun içi mağazasında satışa sunuldu. Sızıntılar, Eurogamer tarafından tespit edildi. Ardından konuyla ilgili tweetler yağmaya başladı. Sızıntı haberlerde Street Fighter 2 oyunundan Suzaku Castle bölümü yer alıyor.

Eğer dikkatli dinlerseniz Ryu temasının biraz değişik bir versiyonu duyabilirsiniz.

StreetFighter 2’nin Suzaku Kalesi seviyesinin bir bölümünü gösterdiler. Ve dikkatlice dinlerseniz, Ryu’nun temasının çarpıtılmış bir versiyonunu duyabilirsiniz. Twitter’da oyun hakkında tweetler paylaşan bir hesap olan ShiinaBR, daha sonra oyunun kodunda buldukları Ryu ve Chun–Li görünümlerinin bir görüntüsünü tweetledi.

Fortnite açısından son bir kaç ay yoğun geçti. Epic, geçen yılın sonunda PlayStation 5 ve Xbox Series X / S’nin çıkışını kutlamak için God of War’dan Kratos’u ve Halo’dan Master Chief’i ekledi. Fortnite’ın Sezon 2 Bölüm 5’i, diğer popüler franchise’ların yanı sıra Mandalorian ve Walking Dead’den karakterleri de beraberinde getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.