DOLAR 32,3162 0.19%
EURO 35,1538 0.05%
ALTIN 2.293,810,73
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bursa İnşaat Sonrası Temizlik

Bursa İnşaat Sonrası Temizlik

ABONE OL
Haziran 10, 2022 12:05
Bursa İnşaat Sonrası Temizlik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İnşaat sonrası temizlik çalışmalarının, eşyaların taşınmasından önce detaylı ve derinlemesine bir şekilde yapılması gerekmektedir. Biliyoruz ki taşınma; evdeki eşyaların toplanması, paketlenmesi, yeni eşyaların alınması seçilmesi ve dekorasyonu gibi birçok iş yükünü beraberinde getireceği için zaten başlı başına yeterince zorlarken inşaat sonrası temizlik çok daha zorlu bir iştir. Sizler yeni evinize taşınma heyecanını doyasıya yaşayıp yeni yuvanızda yaşayacak olduğunuz güzel günlerin hayalini kurun, gerisini bize bırakın. Bizler Bursa’nın en köklü temizlik şirketlerinden biri olan Türkü Temizlik Şirketi olarak bünyemizde bulunan inşaat sonrası temizlik alanında profesyonel ekiplerimiz ile siz değerli müşterilerimize yardımcı olmaktan kıvanç duyarız.

Yaptığımız işlerden öğrendiğimiz ve çok önemsediğimiz bir şey var; o da ‘’Müşteri Memnuniyeti’’. İnşaat sonrası temizlik hizmetleri ve diğer (ev temizliği, ofis temizliği, okul temizliği, hastane temizliği, fabrika temizliği, villa-yazlık temizliği vb.) temizlik hizmetlerimizin hepsi müşteri odaklıdır. Müşteri memnuniyetimizden aldığımız enerji ile Bursa’da inşaat sonrası temizlik alanında yaptığımız çalışmalar ile farkımızı ortaya koyuyoruz. Yılların vermiş olduğu birikim ve tecrübeyi temizlik alanında güler yüzlü ve işini iyi yapan personelimiz ile birlikte yaptığımız başarılı işlere yansıtıyoruz. Sıfır ev aldınız, inşaatı yeni bitti ama evin içi çimento, alçı, moloz yığınları ile mi dolu? Ne yapacağınızı ve nasıl temizleyeceğinizi bilmiyor musunuz? O zaman doğru adrestesiniz. Bursa Türkü Temizlik Hizmetleri olarak bu sorunlarınızı en kısa sürede ve kalitede çözmeyi taahhüt ediyoruz. İnşaat sonrası olan harçların temizlenmesi ve yüzeylerde oluşan lekelerin çıkarılması profesyonel bir yardım gerektirmektedir. Biliyoruz ki yeni taşınacağınız evinizin tamamının tertemiz olması çok önemli. Bizler Bursa Türkü Temizlik Hizmetleri olarak işimizi bu hassasiyetle yapıyoruz.

Bursa Dış Cephe Cam Temizliği

Dış cephe cam temizliği konusunda da son derece profesyonel olan şirket çalışanlarımız her bakımdan kaliteli bir temizlik hizmeti sunmaktadır. Bursa Temizlik Şirketleri arasında köklü ve seçkin bir konumda olan firmamız, tüm bireysel ve kurumsal temizlik işlerinizde hizmetinizdedir.

Temizlik yapan elemanlarımız, işlerinde son derece deneyimli ve bu konuda en iyi hizmeti verecek kalitede elemanlardır. Her türlü temizlik araç ve gerecini kullanabilen ve dış cephe cam temizliği konusunda oldukça detaylı bir temizlik hizmeti sunmaktadırlar. Ticaret merkezi, plaza veya iş hanı gibi büyük ölçekli mekânların camlarının temizlenmesi, oldukça zor ve zahmetlidir. Bu nedenle, temizlik yapan elemanların bu konuda oldukça deneyimli olmaları gerekmektedir. Herhangi bir iş kazası oluşmadan ve temizlenen alana zarar vermeden yapılacak olan bu temizlik oldukça tecrübe isteyen bir temizlik türüdür.

Temizliğin birçok dalında olduğu gibi, cam temizliği konusunda da yılların tecrübesi ve profesyonel hizmet sunmaya çalışan personellerimiz son derece titiz çalışmaktadır. Elemanlarımız, hem dış hem de iç cam temizliği yaparak her türlü dış cephe cam temizliği hizmeti vermektedir. Daima kaliteli hizmet sunma hedefiyle çalışan firmamız, uzman bir kadro ile iş yerleriniz için en iyi temizlik hizmetini sunmaktadır. İster asansörlü dış cephe temizlik, ister sepetli dış cam temizliği yapılsın, her halükarda sizlerin istediği kalitenin çok daha üstünde bir hizmet vermekteyiz.

Bursa Ofis ve İşyeri Temizliği

Ofis temizliği genel akışı ile ev temizliğine benzerlik gösterebilir. Süpürme, silme, toz alma, tuvaletlerin yıkanması gibi ortak noktaları vardır Fakat bürolarda önemli evrakların bulunduğu dolaplar, malzeme depoları gibi farklı ekipman ve titizlikle temizlenmesi gereken bölgeler de olabilir. Aynı zamanda insan sirkülasyonunun da fazla olduğu ofislerde rutin temizlik önemlidir.

Depo temizleme ve uzun süre kullanmadığınız dükkânların temizlik işleri, izmir temizlik firması tarafından yapılmaktadır. Bursa temizlik firmaları İzmir genelinde hizmet vermektedir. İnşaatı yeni bitmiş veya senelerdir boş duran depo ve dükkânları veya üretim alanları, profesyonel Bursa temizlik şirketleri elemanları tarafından performansı geliştirilmiş izmir temizlik ürünleri ile tertemiz yapılmaktadır.

Tüm alanların temizlik ve hijyeni için Bursa’da temizlik hizmetleri sunan, Bursa temizlik firmasını arayarak depo temizliği hizmeti alabilirsiniz. Uzun yıllardır, temizlik işleri hizmeti veren temizlik firması, olarak tecrübeli temizlik personellerimizle uzun yıllar sizinle birlikte çalışmayı temenni ediyoruz.

Firmamız depo temizliği konusunda gerekli tüm ekipmana ve personele sahip olup söz verdiği zaman ve şekilde deponuzu tertemiz olarak size teslim eder. Gıda depoları ve soğuk hava deposu temizliğinde raf ömrünü ve insan sağlığına zarar vermeyen temizlik ekipmanları tercih edilir.

Bursa Türkü Temizlik; Bursa temizlik şirketi olarak; inşaat sonrası temizlik, dış cephe cam temizliği, halı yıkama, koltuk yıkama hizmeti vermekteyiz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.