DOLAR 32,5663 0.06%
EURO 35,0305 0.52%
ALTIN 2.437,740,61
BITCOIN 2084839-3,86%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BİM özür diledi: Tanıtımdaki özellikleri taşımayan fırın toplatılıyor
  • Görüş Haber
  • Gündem
  • BİM özür diledi: Tanıtımdaki özellikleri taşımayan fırın toplatılıyor

BİM özür diledi: Tanıtımdaki özellikleri taşımayan fırın toplatılıyor

ABONE OL
Nisan 26, 2021 12:26
BİM özür diledi: Tanıtımdaki özellikleri taşımayan fırın toplatılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BİM’in 349 liradan satışa sunduğu Simfer marka elektrikli fırının tanıtımındaki özellikleri taşımadığı ortaya çıktı. Ürünün toplatılmasına karar veren BİM, “Hatadan dolayı özür dileriz” açıklamasını yaptı.

BİM özür diledi: Tanıtımdaki özellikleri taşımayan fırın toplatılıyor

BİM’in internet sitesinde fiyatı 349 TL olarak açıklanan ve 23 Nisan tarihinde tüm mağazalarda satışa sunulan Simfer Marka fırın toplatılıyor.

Gazete Duvar’dan Elvan Yılmaz’ın haberine göre, çok sayıda satılan fırınlardan alanlar internetteki ve paket üzerindeki özelliklerin fırında bulunmadığını, kutu üzerinde “M4242 Turbo” model yazıldığı halde içerisinden çıkan fırının “M4298” model olduğunu tespit etti. Ayrıca Simfer marka fırının “özellikleri” açıklamasında turbo fan ve ışıklandırma seçenekleri bulunmasına rağmen bu özelliklerin mevcut fırında bulunmadığı görüldü.

Çok sayıda kişi konu hakkında şikayette bulundu.

bim-ozur-diledi-tanitimdaki-ozellikleri-tasimayan-firin-toplatiliyor-869006-1.

BİM TOPLATMA KARARI ALDI

Şikayetler üzerine BİM’den yapılan açıklamada fırınları toplatma kararı alındığı belirtildi ve özür dilendi. Açıklamada, ”23 Nisan 2021 Cuma günü mağazalarımızda satışa sunduğumuz Simfer markalı midi fırının afişte yer alan ürün özellikleriyle uyuşmaması nedeniyle satılan ürünlerin toplatılmasına karar verilmiştir. Ürünü satın alan müşterilerimizin en yakın BİM mağazasına iade etmelerini bekler, yapılan hatadan dolayı özür dileriz” denildi.

bim-ozur-diledi-tanitimdaki-ozellikleri-tasimayan-firin-toplatiliyor-869007-1.

Neden BirGün?

Bağımsız bir gazete olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir gazeteciliği hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün BirGün’e Abone Ol.

BirGün; seninle güçlü, seninle özgür!

BirGün’e Destek Ol

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.