DOLAR 34,2585 0.06%
EURO 37,1005 -0.38%
ALTIN 2.998,920,13
BITCOIN 2309882-1,17%
İstanbul
14°

AZ BULUTLU

05:51

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beyoğlu’nda Afrika Uyruklu Anne ve Bebeği Ölü Bulundu

Beyoğlu’nda Afrika Uyruklu Anne ve Bebeği Ölü Bulundu

ABONE OL
Ekim 21, 2024 12:03
Beyoğlu’nda Afrika Uyruklu Anne ve Bebeği Ölü Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlar İhbar Üzerine Olay Yerine Ekipleri Çağırdı

Beyoğlu ilçesine bağlı Bülbül Mahallesi’nde bulunan 4 katlı bir apartmanın 1. katından yayılan kötü kokular, mahalle sakinlerinin dikkatini çekti. Kokuların şüpheli olduğunu düşünen vatandaşlar, durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay, Büyük Kırlangıç Sokak’ta saat 23.00 sıralarında meydana geldi.

Ekipler Evde Afrika Uyruklu Anne ve Bebeğin Cesedini Buldu

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, apartmanın 1. katındaki dairede, Afrika uyruklu Sauda A. isimli anne ile bebeğin cansız bedenlerini keşfetti. Sağlık ekipleri yaptıkları kontroller sonucunda, anne ve bebeğin hayatlarını kaybettiğini belirledi. AFAD ekipleri ise dairede yaptıkları ölçümlerde herhangi bir olumsuz duruma rastlamadı.

Olay Yeri İncelemeleri ve Morga Gönderme

Polis ekipleri, olayın yaşandığı sokakta güvenlik önlemleri alırken, apartman içerisinde detaylı incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri de gerekli çalışmaları tamamladıktan sonra, anne ve bebeğin cenazelerini Yenibosna Adli Tıp Morgu’na götürmek üzere cenaze aracına bindirdi. Yaşanan acı olayın detayları ise polis ekipleri tarafından titizlikle incelenmeye devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.