Beşiktaş, Bitexen Antalyaspor’u 2-1 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükseldi. Bu galibiyet takıma moral kazandırdı.
Beşiktaş, ligde 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 yenilgiyle 39 puan toplayarak 3. sırada yer alıyor. Kayserispor ise 28 puanla 13. sırada bulunuyor.
Beşiktaş’ın dün düzenlenen törenle kadrosuna kattığı Ernest Muci ve Al-Musrati, teknik direktör Fernando Santos tarafından forma verilmesi halinde yeni takımlarının formasını giyecekler. Aynı zamanda Beşiktaş’ın diğer yeni transferi Joe Worrall da Antalyaspor maçında forma giymişti.
Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Jonas Svensson ve Rashica’nın durumu son antrenmanın ardından belli olacak. Ayrıca Rachid Ghezzal, Vincent Aboubakar, Salih Uçan, Alex-Oxlade Chamberlain, Amir Hadziahmetovic ve Arthur Masuaku da Kayseri deplasmanında forma giyemeyecekler.
Beşiktaşlı futbolcular, bu sezon ligde 4 maç teknik direktörlük yapan eski futbolcu Burak Yılmaz’a karşı mücadele edecekler. Burak Yılmaz, Beşiktaş’ta 6 maçta görev almıştı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.