DOLAR 32,6013 0.38%
EURO 34,8055 0.2%
ALTIN 2.487,970,16
BITCOIN %
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bahçeli’den Kabe fotoğrafı tepkisi

Bahçeli’den Kabe fotoğrafı tepkisi

ABONE OL
Şubat 1, 2021 17:34
Bahçeli’den Kabe fotoğrafı tepkisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP lideri Bahçeli, Boğaziçi Üniversitesi’nde yere Kabe fotoğrafı serilmesine “1979’da Kabe’yi işgal eden teröristlerden hiç mi hiç farkı yok” sözleriyle tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki protestolarda yere Kabe fotoğrafı serilmesine tepki gösterdi.

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Bahçeli, şunları kaydetti:

“Millete ve maneviyata sövenleri el birliği edip övenler, emel birlikteliğine heves edenler aydın değil, asalaktır. Merhum Cemil Meriç isabetle demişti ki: “Bizim aydınımız din düşmanı değil, İslam düşmanıdır.” Acıklı olsa da ne kadar doğru bir tespit değil mi?

Geçtiğimiz Cuma günü, Kâbe resmi üzerine şahmeran temalı figür ve LGBT-İ temalı paçavra asılması aydınım diyen hiç kimseyi de rahatsız etmemiştir. Bu alçak olayın faillerinin ne öğrencilikle, ne eğitimle, ne ilim ve irfan gayesiyle hiçbir bağı ve bağlantıları yoktur.

Kabe’yi aşağılayanların, bu mabedimizi asırlar evvel mancınıklarla vurup yıkan Yezid’in askerlerinden, Ebabil kuşlarınca kafalarına taş yağdırılan Yemen Valisi Ebrehe ve askerlerinin durumundan, hatta 20 Kasım 1979’da Kabe’yi işgal eden teröristlerden hiç mi hiç farkı yoktur.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.